SLAVNA PJEVAČICA IZAŠLA IZ PSIHIJATRIJE: Nikada nije izgledala gore, fanovi nisu mogli vjerovati KAKO ONA DANAS IZGLEDA!

Show
SLAVNA PJEVAČICA IZAŠLA IZ PSIHIJATRIJE: Nikada nije izgledala gore, fanovi nisu mogli vjerovati KAKO ONA DANAS IZGLEDA!
U posljednje vrijeme šuška se kako će se Britney zbog novonastale porodične situacije povući u penziju i to uoči 20. godišnjice muzičke karijere

Američka pjevačica Britney Spears (37) posljednjih je sedmica boravila u psihijatrijskoj ustanovi u koju se sama prijavila jer se teško nosi s bolesti oca Jamieja Spearsa (66).

Jamie je prije par mjeseci imao rupturu debelog crijeva i proveo 28 dana u bolnici nakon operacije. Američki su mediji početkom aprila objavili kako se pjevačica nalazi na liječenju u instituciji zaduženoj za mentalno zdravlje. No, čini se kako je Britney gotova s liječenjem s obzirom na to da su je američki paparazzi na Uskrs ulovili kako izlazi iz hotela “The Montage” smještenog na Beverly Hillsu. Pjevačica je bila u društvu 12 godina mlađeg dečka Sama Asgharija (25) koji ju je cijelo vrijeme štitio od znatiželjnih novinara i fotoaparata.

britney-spears-1

Da je pjevačicu pogodila očeva bolest primijetili su i njeni obožavatelji koji su ostali zgroženi nad izgledom pjevačice. 

– Jadna Britney. Dugo ovako loše nije izgledala. Nadam se da će se što prije oporaviti – komentari su na društvenim mrežama.

U posljednje vrijeme šuška se kako će se Britney zbog novonastale porodične situacije povući u penziju i to uoči 20. godišnjice muzičke karijere. Očeva bolest joj je navodno “otvorila oči” pa je počela gledati na stvari iz druge perspektive i shvatila da se želi posvetiti mirnom porodičnom životu. Britney je 2007. doživjela psihički slom te se obrijala na ćelavo, a upravo joj je otac Jamie pomogao da se vrati na pozornicu. Britney je više puta priznala da bi bez oca bila potpuno izgubljena.

 

 

Ne propustite