MOJE SESTRE IMAJU OBLINE KAKVE JA NEMAM: Kendall Jenner priznala da je uvijek bila u sjenci, a zahvaljujući OVOJ GLUMICI vratila je SAMOPOUZDANJE!

Moda i ljepota
MOJE SESTRE IMAJU OBLINE KAKVE JA NEMAM: Kendall Jenner priznala da je uvijek bila u sjenci, a zahvaljujući OVOJ GLUMICI vratila je SAMOPOUZDANJE!
Kendall Jenner je jedna od najpoznatijih svetskih rijaliti zvijezda, koja je pored svojih sestrara Kardašijan, jedna od najplaćenijih influenserki. Iako je i deo porodice "Viktorijinih anđela", ova dvadesetrogodišnjakinja priznala je da se tokom odrastanja osećala inferiorno u odnosu na ostale sestre, jer su one imale obline, a ona je oduvek bila mršavica.

Kendall Jenner je jedna od najpoznatijih svetskih rijaliti zvijezda, koja je pored svojih sestrara Kardashian, jedna od najplaćenijih influenserki. Iako je i deo porodice "Viktorijinih anđela", ova dvadesetrogodišnjakinja priznala je da se tokom odrastanja osećala inferiorno u odnosu na ostale sestre, jer su one imale obline, a ona je oduvijek bila mršavica.

Ona ima tipičnu manekensku građu, zahvaljujući kojoj je i odlično plaćena u svijetu mode, ali ona na to, uprkos milionima pratilaca na Instagramu, nije tako gledala. Kim, Kendall, Chloe...sve imaju raskošne obline i odrastati u takvom okruženju "ravan kao daska" nije bilo baš jednostavno, a pri tom ne izgubiti na sapomouzdanju.

- Moje sestre imaju obline kakve ja nemam. Sve one imaju velike grudi osim mene. Dok sam odrastala uvijek sam ih posmatrala i pitala se zar ne bi trebalo i ja da budem seksi poput njih - izjavila je manekenka, kao i da broj obožavalaca i pratilaca na društvenim mrežama nije uticao na način na koji vidi sebe.

Promjena u njenom životu i sagledavanju same sebe uslijedila je nakon što je počela da se ugleda na kultnu glumicu Audrey Hepburn koja je stekla status ikone, iako je imala tijelo baš kakvo ima mlada Jennerova.

audrey-hepburn-headband-960x640

- Sada volim to što sam drugačija od mojih sestara i skroz je ok što volim da radim različite stvari. One sve dijele sa ljudima, dok ja volim da sačuvam privatni život koliko - toliko za sebe - istakla je Kendall, čiji život je najmanje zastupljen u svjetski poznatom rjalitiju "U korak sa Kardashianovima".

kendal-2

Ne propustite