KIM KARDAŠIJAN POSTAJE ADVOKAT! Starleta dobila ponudu od kolege pokojnog oca i bacila se na učenje! (FOTO)

Svijet
KIM KARDAŠIJAN POSTAJE ADVOKAT! Starleta dobila ponudu od kolege pokojnog oca i bacila se na učenje!  (FOTO)
,

Poznati advokat Robert Šapiro, s kojim je na suđenju za ubistvo O Džej Simpsonu sarađivao Robert Kardašijan, pohvalio je ćerku nekadašnjeg prijatelja i pozvao je u svoju advokatsku firmu. Čitava javnost skočila je na noge u nevjerici - kako jedna starleta i kraljica selfija može tako lako da počne da se bavi ovim teškim poslom.

kim-kard-1024x604

 

Poznato je da Kim Kardašijan, između ostalog, zaista interesuje krivično pravo, ali ova ponuda mnoge je šokirala.

kim-kardashian-2009-1477412268-view-0

 

"Kim ima sve što je potrebno da postane dobar advokat. Kada bude položila ispit - vrata u našoj firmi su joj širom otvorena", navode pojedini strani mediji, za koje je Šapiro dalje dodao i da je pred Kim dug i naporan put, te da postoji i vjerovatnoća da ne uspije.

kim-kardashian-workout-ftr-1

 

Dok su mnogi u nevjerici, postoje i oni koji bi voljeli da je vide u ovoj "ulozi", te su joj poželjeli svu sreću i uputili joj mnoge riječi podrške.

kimkardashian2607a


"Još prošle godine 'upala' sam na prava. U naredne 4 godine i makar po 18 sati nedeljno moraću da učim i polažem testove. Prva godina još malo pa je gotova. Mnogi misle da sam ovde dospela jer sam poznata i imam dosta novca, ali to zaista nije slučaj. Volela bih kada bi pojedinci razumeli da ništa ne treba da nas sprečava da ispunjavamo sopstvene želje i snove. Počela sam da radim po ceo dan, onda ušuškam decu za spavanje pa učim po celu noć. Nekad mi je dosta svega, i treba mi podrška. Prošle godine promenila sam broj telefona i otkačila se od svih i svega, samo zato što želim da ostvarim veliki san - jer nikad nije kasno za to. Poželite mi sreću", poručila je Kim, koja bez obzira na ružne komentare nastavlja da "gura" do svog visokog cilja.

Ne propustite