DRAMA NA AERODROMU, BRENA U SUZAMA: Rekli su joj šta se desilo, NE MOŽE SEBI DOĆI! (FOTO)

Show
DRAMA NA AERODROMU, BRENA U SUZAMA: Rekli su joj šta se desilo, NE MOŽE SEBI DOĆI! (FOTO)
.

Pjevačica Lepa Brena nedavno je boravila u Njemačkoj, a pri povratku sa putovanja doživjela je neprijatnost koja ju je potresla.

lepa-brena-facebook-16

Kada je stigla na beogradski aerodrom shvatila je da je ostala bez kofera zbog čega se uspaničila, jer se u njemu nalazio honorar koji je dobila za koncert koji treba da održi.

lepa-brena-3

- Brena je posjetila prijatelje u Njemačkoj, a usputno se našla sa ljudima koji su joj zakazali koncert. Na sastanku su joj dali novac za nastup budući da ona uvek naplaćuje unaprijed. Pošto je kod sebe imala više hiljada eura, sve je stavila u kofer, a kada se vratila u Boegrad kofera nije bilo na aerodromskoj traci. Odmah je napravila dramu na aerodromu, a na šalteru su joj rekli da je njen prtljag izgubljen i da će je pozvati telefonom kada ga nađu kako bi došla i preuzela ga. Budući da je u koferu bilo više hiljada eura Brena je morala da potegne veze kako bi joj kofer bio što pre nađen i vraćen. Već sutradan prtljag je stigao u Beograd, a iako je imala punu kuću gostiju ona je istrčala i otišla na aerodrom čim su je obavijestili - kaže izvor blizak pjevačici za magazin "Svet".

brena-ns

Nije poznato da li je novac ostao u koferu, ali Brena je sa osmokehom na licu napustila aerodrom, navodi ovaj nedjeljnik.

 

 

Ne propustite