PROGOVORIO BIZNISMEN IZ ŠAPCA SA KOJIM JE ANA KORAĆ OSTALA TRUDNA: Iskoristila ga za plastične operacije, a evo zašto su RASKINULI!

Aktuelno
PROGOVORIO BIZNISMEN IZ ŠAPCA SA KOJIM  JE ANA KORAĆ OSTALA TRUDNA: Iskoristila ga za plastične operacije, a evo zašto su RASKINULI!
.

Ana Korać trenutno je u sretnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, sa kojim planira brak i djecu, ali sve to isto pričala je i svom bivšem dečku Dragoljubu Starčeviću iz Šapca.

ana-korac

"Ana je koristila Daču. Bila je sa njim prije svih operacija i stalno pričala kako želi silikone. Oni su dugo bili zajedno, skoro dvije godine, planirali su i brak i djecu. I njemu je kao i Davidu govorila iste laži, a kada je ostala trudna, bez Dačinog znanja abot**** je i tada su raskinuli. Svi iz Šapca dobro poznaju Anu, a Dača nikad nijednu lošu riječ nije htio da kaže, prvenstveno iz poštovanja prema njenoj porodici. Kasnije, kada je stavila silikone, počela je da ga zove, ali on je već uplovio u ozbiljnu vezu i nije joj se javljao na telefon", kaže izvor.

Anin bivši je takođe potvrdio da je bio sa njom u vezi.

"Ana i ja smo bili zajedno prije svih njenih operacija, davno je to bilo. Mogu vam reći da je ona mnogo bolje izgledala prije svih tih intervencija, bila je mnogo ljepša dok je prirodnije izgledala, sada je baš pretjerala. Nismo ostali u kontaktu ali ne kajem se što sam bio sa njom. Super joj je porodica a i ona je. Nisam je posle toga sretao jer nemamo zajedničko društvo. Sada sam u ozbiljnoj vezi i stvarno se ne bih vraćao na temu Ane Korać. Povremeno pogledam Zadrugu, vidim da se lijepo snašla, da je sa Davidom. Želim im sreću, ne znam da li će potrajati, a i ne zanima me."

Na pitanje da li je razlog njihovog raskida to što je abortirala njegovo dijete, Dragoljub nije htio da odgovori.

"Ne želim to da komentarišem", kratko je rekao i završio razgovor.

 

(Novi.ba/Alo.rs) 

 

 

Ne propustite