ISPOVIJEST

"Otkriven mi je rak, čvorići u desnoj strani grudi su se pokazali kao zloćudni"

Objavljeno:19.04.2019 - 08:31
A A A Times Arial

"Otkriven mi je rak… čvorići u desnoj strani grudi su se pokazali kao zloćudni. 

ŠOK koji se riječima ne može opisati, a onda samo mjesec dana kasnije desilo mi se nešto još gore. Moj muž je nakon 11 godina braka odlučio da se razvedemo… Ono što me je više pogodilo su njegove riječi: “Uskoro ćeš ostati bez grudi, ostati ćeš bez kose…toliko te volim da ne mogu to podnijeti, želim da te pamtim kao lijepu ženu!” 

brak-svadje

Grozno… Na trenutak sam izgubila volju da se borim, željela sam da umrem, ali kada su se strasti smirile odlučila sam da se borim, da dam sve od sebe. Grudi su mi odstranjene, kosa od terapija spala i to je bio bukvalno kraj za mene. Tada mi je sva energija koju sam imala potpuno nestala, postala sam nevjerovatno bespomoćna, ali tada nisam znala, sada 3 godine nakon toga znam da je taj kraj ustvari bio novi očetak za mene. Rane su zarasle, kosa, nećete vjerovati TRI PUTA GUŠĆA IZNIKLA, ali ono najvažnije upoznala sam muškarca kog života.

rak

Onaj što me ostavio kada mi je bilo najgore, za njega sam mislila da je čovjek mog života, ali da me nije ostavio nikada ne bih saznala da ima bolje, MNOGO BOLJE. 

59653a21-7cd0-4298-8b3c-29f00a0a0a67-brak-690x480

To što sa njim proživljavam već godinu dana je neopisivo. Zato ako vam je teško, ako imate probleme bilo koje vrste za koje smatrate da su nepremostivi, razmislite malo, gledajte pozitivno jer možda je upravo to početak nečeg novog nečeg boljeg… Vjerujte da koliko god uzgleda nemoguće, itakako je moguće!!!"

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!