VELIKA DRAMA, RADA U STRAHU ZA HARISOV ŽIVOT: Mjesecima se ne pojavljuju u javnosti, isplivala PRAVA ISTINA!

Aktuelno
VELIKA DRAMA, RADA U STRAHU ZA HARISOV ŽIVOT: Mjesecima se ne pojavljuju u javnosti, isplivala PRAVA ISTINA!
.

Dečko Rade Manojlović, Haris Berković, navodno je zapao u ogromne kockarske dugove, zbog čega i ona preživljava pravu dramu. 

Njemu su navodno za vratom zelenaši kod kojih se zadužio, pa mu sada prijete brutalnim batinama ukoliko im ne vrati pare, prenosi Kurir Stars.

haris-i-rada

 - Već neko vrijeme pjevačica i njen izabranik, takođe pjevač, ne pojavljuju se u javnosti. Bilo je spekulacija da se se povukli kako bi uživali u ljubavi i da vjerovatno rade na prinovi, ali je to, daleko od istine. Rada i Haris su mjesecima unazad u ozbiljnim problemima, iz kojih ne znaju kako da se iščupaju, a sve je počelo još prije godinu dana, kada se Berković odao kocki.

U početku je sam mogao da plaća dugove od svog novca, ali više to ne može jer ne zarađuje toliko, pa mu je u pomoć pritekla djevojka.
 rada-2

- Vrlo ozbiljne stvari su u pitanju! Rada je veoma zabrinuta i uplašena za Harisa jer duguje nekoliko desetina hiljada eura. Ona je počela da vraća pare umjesto njega, ali veliki dug i dalje postoji. Koliko je situacija ozbiljna, shvatila je kada su zelenaši poslali Harisu poruku da će ga ubiti od batina ukoliko ih bude zavlačio - kaže izvor za "Kurir Stars" i dodaje:

- Haris nema tezge kao ranije, samim tim ne može da skupi toliko novca. Rada lijepo zarađuje, ali ni to nije dovoljno da se odjednom plati dug. Ona svog dečka voli i spremna je sve da učini za njega. Ipak, ovoga puta ga je uslovila da će mu pomoći, ali mora da zaboravi na kocku. Obećao joj je da će se osloboditi tog poroka. I zasad, kako sam čuo, zaista poštuje njihov dogovor. Ni njemu nije svejedno i uplašen je zbog prijetnji, ali vjeruje da će sve na kraju biti u redu - završava izvor "Kurira".

rada-i-haris3

Manojlovićeva je očajna zbog problema kroz koje prolazi, pa skoro nikome i ne govori šta je muči posljednja dva mjeseca. 

 

Ne propustite