DARKO LAZIĆ U ŠOKU, 6 MJESECI NAKON NESREĆE SAOPŠTENE MU OVE VIJESTI: "Ne mogu da vjerujem"

Aktuelno
DARKO LAZIĆ U ŠOKU, 6 MJESECI NAKON NESREĆE SAOPŠTENE MU OVE VIJESTI: "Ne mogu da vjerujem"
.

Automobil Darka Lazića kojim je upravljao kada je 23. oktobra prošle godine doživio tešku saobraćajnu nesreću, koju je pravim čudom preživio, bio je u potpunosti smrskan, ali i pored toga ga je prodao i to jednom fanu koji je htio automobil samo zato što je bio pjevačev.  

darko

Olupina automobila marke BMW poslije nesreće odvezen je na otpad.  

235591-1343293-darko-ff-ff-mnr

- Moj auto je bio cijeli smrskan, i ja sam ga odmah poslao na otpad. Naravno ne bi ni padalo na pamet da ga nešto popravljam ili da uopšte razmišljam o tim kolima više. To je sada olupina i - ćao. Međutim onda mi se javljaju sa auto-otpada i kažu da neki lik hoće da ga otkupi. Ja stao zgranut. Reko - "ne razumijem... što bi neko htio da otkupi olupinu kad može da kupi normalan auto, ne znam uopšte ni kako bi ga skrpio, ni zašto bi to radio. Em je olupina, em bih ja lično imao trip i neke loše karme". Ništa mi nije bilo jasno. Kažu oni meni - sve zna on to, ali ga ne zanima, kaže čovjek - "baš me briga u kom je stanju, taj auto je bio u vlasništvu Darka Lazića, on se sa njim vozio, samo mi je to bitno - rekao je Darko ozbiljno šokiran potezom jednog fana, kog očigledno nije moglo da spriječi ništa da dođe do pjevačevih kola, pa ih je na kraju kupio.

darko1

Podsjetimo, pjevač Darko Lazić doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je doživio politraumu s teškim povredama. Darko je bio u vještačkoj komi, a ljekari su se danima borili za njegov život. Uslijedile su brojne operacije. Izvađena mu je slezina, imao je unutrašnje krvarenje i vodu u plućima, nekoliko operacija noge, i posle nešto više od mjesec dana, konačno je prebačen u banju na Selters na rehabilitaciju i dalje liječenje. Darko je sada dobro, i uspješno se oporavlja.

 

 

 

Ne propustite