IVAN MARINKOVIĆ JEDVA SKUPIO SNAGU: Progovorio o ZLOJ SUDBINI sina Željka, Miljana ne dolazi sebi!

Show
IVAN MARINKOVIĆ JEDVA SKUPIO SNAGU: Progovorio o ZLOJ SUDBINI sina Željka, Miljana ne dolazi sebi!
.

Ivan Marinković u svom šok intervjuu za "Informer" otkrio je kako strahuje da će njegov sin Željko povući Miljanine gene.

"Za Željka bi bilo mnogo bolje da povuče moje gene nego od Kulića. Ni ja nisam cvjećka, ali između dva zla da biramo manje. Za njega apsolutno ne bi bilo dobro da naslijedi nešto mamino, ali ni dedino i babino. Neka bude mangup kao ja, neka ima i probleme sa kojima sam se ja susretao, sve je bolje od Kulića. Ako bude lud kao Miljana, biće totalni promašaj i imaće zlu sudbinu.

Zamisli da kao Miljana počne da proganja zvijezde "Granda", ide da im farba "gajbu", zove policiju, bude opsjednut poznatim ličnostima... Da ih zivka konstantno na telefon, da im pravi pakao od života... Ne daj bože!

miljana

Marinković je zatim dodao kako nema osjećaj da je Željko njegov sin.

- Moram da budem iskren - nemam osjećaj da je moj sin. Nadam se da će me ljudi ukapirati šta želim da kažem. Možda to nekom zvuči kretenski. Posljednjih nekoliko dana čujem sa više strana da mali liči dosta na mene. Uvijek kad pomislim na to dijete, brinem da će imati probleme sa Miljanom. Mislio sam da će je materinstvo promijeniti, ali nije - kazao je on za "Informer" i dodao:

4

- Ona je sigurno vidjela da ovdje u "Parovima" imam srećnu vezu sa Jelenom, s kojom planiram brak i djecu. Znajući Miljanu, sigurno će praviti razne zvrčke, proganjati me, tjerati inat... Volio bih da uvijek mogu da viđam dijete, ali da svako od nas ima svoj život, ali mislim da me ona neće ostaviti na miru u spoljnom svijetu i da će me ucjenjivati na razne načine.

Na pitanje da li može staviti znak jednakosti između Željka, koga je dobio sa Miljanom, i kćerke Lene, koju je rodila Goca Tržan?

ivan-marinkovic-goca-trzan-830x0

- Uh, nema šanse. Glupo mi je i da pričam o tome. Lena je rođena u braku sa Gocom i iz velike ljubavi. Odrastala je uz mene. Dugo nisam ni nju vidio. Lena mi je zauvijek na prvom mjestu. Za sada ih ne gledam na isti način, nažalost. Možda će to vremenom da se promijeni.

Ne propustite