Bila je debela i tužna mlada, a sada u tu vjenčanicu staju ona i njen sin: Kad vidite kako je nekada izgledala NEĆE VAM BITI DOBRO

Zanimljivosti
Bila je debela i tužna mlada, a sada u tu vjenčanicu staju ona i njen sin: Kad vidite kako je nekada izgledala NEĆE VAM BITI DOBRO
.

Bila sam debela mlada koja je jedva našla vjenčanicu u svojoj veličini, a kada sam vidjela slike sa sopstvenog vjenčanja, briznula sam u plač. Danas ne mogu da se prepoznam!

vv

Belinda Brodi (31) iz Perta sa tugom i poniženjem konstatovala je, kaže, da je "predebela za putovanja" nakon što je sa mužem i sinom krenula na putovanje na Bali i Tajland o kojima je dugo maštala. Tamo su joj se, kaže, na svakom koraku podsmijavali iza leđa, a nekad čak i rugali u lice.

- U svakoj radnji gdje bih zastala ne bih li kupila odjeću, prodavci su me odmah tjerali napolje uz riječi da sam predebela za bilo šta što nide - kaže ova žena koja je u tom trenutku imala 145 kilograma.

Tada je shvatila da joj je dosta svega i riješila je da smrša po svaku cijenu. Uspjela je da skine oko 60 kilograma i sada, kaže, konačno može da putuje bez stresa.


Danas ima 70 kilograma i kaže da želi da svoje novo, mršavo tijelo, prošeta po cijelom svijetu, na luksuznim putovanjima od Novog Zelanda, preko Francuske, do Norveške i Španije.

- Putovanja su izuzetno teška kada imate 130 kilograma. Mrzila sam svako od tih putovanja, bila uplašena u avionima jer sam se plašila da će se mršaviji ljudi pobuniti što moraju da sjede pored mene. Na Baliju i Tajlandu su i lokalci i turisti zapanjeno gledali u mene, a mnogi su mi se otvoreno smijali u lice.

- Ne vjerujem da su lokalci htjeli da budu zli, mislim da im je prosto mentalitet takav. Nemaju filter kakav mi imamo i vrlo su direktni. Možda je tako i bolje, jer pitanje je da li bih smršala da nije bilo tih njihovih reakcija - kaže Belinda.


Kada se vratila sa putovanja, izbacila je sve ono čime se dotad hranila - tijesto, slatkiše, paste i ubacila gomilu proteina i svježeg voća i povrća. Pored toga, svakog jutra trči a često je i u teretani.

Ne propustite