MILOJKO DISKVALIFIKOVAN IZ PAROVA, MILIJANA DOŽIVJELA NERVNI SLOM: Produkcija saopštila OPASAN RAZLOG, UKUĆANI U NEVJERICI (FOTO)

Show
MILOJKO DISKVALIFIKOVAN IZ PAROVA, MILIJANA DOŽIVJELA NERVNI SLOM: Produkcija saopštila OPASAN RAZLOG, UKUĆANI U NEVJERICI (FOTO)
.

Produkcija realityja "Parovi 7" sinoć je sve iznenadila kada je saopštila da će neko od takmičara biti diskvalifikovan. Pred vratima luksuzne zemunske vile bili su Dario Šogorović, Milutin Radosavljević Mili i Đorđe Tomić.

A onda su svi ostali zatečeni kad su saznali da će biti izbačen Milojko Božić.

2

Razlog diskvalifikacije koji je saopštila voditeljka Slađana Petrušić je bio veoma opasan - da se ne desi najgori scenario i da Božić ne strada zbog zdravstvenih problema. 

- Milojko nije sposoban za dalje takmičenje zbog zdravstvenih problema, a ova kuća ne može dopustiti da se desi ono najgore - kazala je Slađa.

Milijana mu je pritrčala u zagrljaj, poljubila ga i prošaptala mu riječi na uho.

- Ja ne mogu bez njega - rekla je ona i briznula u plač, dok su je zbog toga pojedini učesnici osudili, a među njima i Mladen Vuletić, jedan od najvećih kritičara ove nesvakidašnje veze u vili "Parova":

1

- Nije plakala kada se 'vatala sa Požgajem po cijeli dan po kući! - prisjetio se Mladen.

Međutim, ubrzo se ispostavilo kako je ovo bila samo šala produkcije.

3

Voditeljica je poslala Milijanu u tajnu sobu gdje ju je čekalo iznenađenje. Tamo je preživjela novi mini nervni slom kada je vidjela da joj se dragi vratio.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Ne propustite