CIJELA SRBIJA NA NOGAMA, GLAVNA PROSTI***KA JE OVA SLAVNA DAMA: Glumila je u poznatoj srpskoj seriji

Aktuelno
CIJELA SRBIJA NA NOGAMA, GLAVNA PROSTI***KA JE OVA SLAVNA DAMA: Glumila je u poznatoj srpskoj seriji
.

U medijima se pojavio spisak VIP prostitutki, a svjetlost dana je ugledao i Mahjlov katalog koji je pokazivao klijentima.

Srbijanski mediji prenose da je poznata modna kreatorica iz Beograda nabacivala klijente za VIP prostituciju.

Ova dizajnerica je sarađivala sa uhapšenim srpskim kraljem elitne prostitucije Mihajlom Maksimovićem, koji je imao razgranatu mrežu saradnika.

prostitucija5

Poznata kreatorica nije jedina žena iz svijeta mode koja je podvodila mlade djevojke. Naime, nekoliko godina prije nje, isto je radila jedna poznata dama, takođe iz svijeta medija i mode. S obzirom na to da je dugo bila u medijima, madam je imala dosta kontakata, otkriva sagovornik lista Alo. 

"Sve je počelo 90-ih. Dugo je bila u medijima, pa je tako stekla brojne kontakte među utjecajnim ljudima. Sve je počelo preko jedne modne agencije. Prvo je mlade djevojke podvodila biznismenima, političarima, sportistima, a onda je svoj "biznis" proširila i na poznate dame. Bilo je tu slavnih glumica, pjevačica, voditeljica...", otkriva  sagovornik i dodaje da su klijenti sa prostit***ama sastajli uglavnom u jednom poznatom beogradskom hotelu koji danas više ne postoji.

"Sve što se radi danas a ima veze sa prostitucijom, radilo se i prije 30 godina, samo mediji tada nisu pisali o tome. Nisu postojali rijaliti programi, društvene mreže, pa je sve bilo skrivenije...Poznata glumica, koja je 90-ih glumila glavnu ulogu u popularnoj seriji bila je omiljena biznismenima. I tarifa joj je bila visoka. Izgledala je kao prava gospođa, fina i odmjerna, a u krevetu je bila živa vatra, valjda je zato bila i najtraženija. Ali znam da je birala. Nije htjela sa bilo kim da legne. Omiljeni su joj bili moćni političari. Kasnije se nije često pojavljivala u filmovima i serijama, ali se uz prostituisanje namlatila para", priča naš sagovornik i otkriva da je od zvučnih imena poznata voditeljica, koju i danas viđamo na malim ekranima, bila redovna u hotelu gdje su se okupljale gradske face.

prostitucija3

"Javna tajna je bila da se i ona prostituiše. To su gotovo svi znali. Danas nije tako aktivna kao nekada, pretpostavljam zbog godina, ali tada je bila "glavna". Pored nje, veoma popularna je bila i pjevačica koja je došla iz Bosne, oko nje su se bukvalno otimali", otkriva za "Alo.rs" izvor upućen u cijelu priču. Madam je poslije nekoliko godina nastavila saradnju sa mladim djevojkama, manekenkama, voditeljicama. 

"Kako su godine prolazile, nastavila je da podvodi manekenke, a paravan joj je bila modna agencija. Silne pare je zaradila zahvaljujući ovom biznisu, a sarađivala je i sa drugim makroima. Baš kao i ovaj poznati makro, i ona je vodila računa o svojim djevojkama, jer znate kako, one su joj sredstvo za rad... Brinula je o njima, neke je čak i dobro udala", kaže sagovornik.

Poznata madam se i danas bavi ovim poslom, sarađuje sa mnogim ljudima iz svijeta medija, ali se u javnosti pojavljuje rijetko.

(Novi.ba/Alo.rs)

 

Ne propustite