JEZIVI DETALJI HORORA: Ubio je svoju majku, udarao je ašovom po glavi, POLICAJCI SU ZATEKLI BIZARAN PRIZOR PORED MRTVOG TIJELA

Aktuelno
JEZIVI DETALJI HORORA: Ubio je svoju majku, udarao je ašovom po glavi, POLICAJCI SU ZATEKLI BIZARAN PRIZOR PORED MRTVOG TIJELA
.

Miljan Zlatković (31) iz Sombora ubio je svoju majku Bosanku (58) sa nekoliko udaraca ašovom po glavi, a onda sjeo pored unakaženog tijela sa smrskanom lobanjom i mirno sačekao policiju! Kako saznaje Alo, riječ je o narkomanu koji je već osuđivan zbog tuča.

Tragedija se dogodila oko 14.30 sati u Ulici Stevana Sinđelića 115 u beogradskom naselju Kaluđerica. Policija je u dvorištu porodične kuče, u kojoj su Zlatkovići nekoliko godina živjeli kao podstanari, zatekla bizaran prizor. Miljan je mirno sjedio pored tijela majke kao da se ništa nije dogodilo.

- Miljan se najprije posvađao s majkom, a zatim je uzeo ašov i udarao je po glavi nekoliko puta, sve dok žena nije izdahnula. Gotovo joj je smrskao lobanju, a zatim je ostao da sjedi pored nje. Ubistvo se dogodilo u dvorištu iza kuće, nedaleko od česme. Miljan najvjerovatnije nije bio pri sebi ili je bio pod uticajem narkotika, jer je izgledao kao da nije svestan šta se zapravo dogodilo - navodi izvor blizak istrazi.

Prema riječima našeg sagovornika, u trenutku tragedije Miljan je bio sam sa majkom, a otac Kosta bio je van kuće.

- Njegov otac nije bio u kući u trenutku zločina! Kad je ušao u dvorište, nije mogao da vjeruje šta vidi. Vidio je svoju suprugu kako leži u lokvi krvi i sina kako mirno sjedi pored leša. Čula se kuknjava, dozivao je svoju ženu po imenu, a zatim je uspaničeno i plačući otrčao kod prvog komšije vičući: „Komšija! Komšija, molim te, zovi policiju i Hitnu pomoć!“ Komšijina kćerka je odmah obavjestila stanicu policije šta se dogodilo. Ljekari su brzo stigli, ali mogli su samo da konstatuju smrt - navodi izvor.

Nije poznat razlog zbog kojeg je Miljan napao majku. Izvor navodi da je dugogodišnji narkoman i da je upravo to i dovelo do tragedije.

Ne propustite