TRENUTNO JE OPASNO KRETATI SE ULICAMA BEOGRADA! Vješala na protestima, motorne testere, a sad i ovo oružje! (FOTO)

Region
TRENUTNO JE OPASNO KRETATI SE ULICAMA BEOGRADA! Vješala na protestima, motorne testere, a sad i ovo oružje! (FOTO)
.

Na ulicama se nalazi svega 3.200 protestanata, međutim, ima i onih koji sa sobom nose opasne predmete.

d4ck2iawsaaxs7k

Đilasove, Jeremićeve i Boškove pristalice su prvo na proteste "1 od 5 miliona" krenule sa vješalima, da bi kasnije sa motornom testerom upali u zgradu RTS-a.

Vrijeđali su žene koje su padale u nesvjest, prebijali građane, rušili centar građa, porušili sve ograde na Trgu Republike, a današnji skup koji je počeo u 15 sati pompezno su najavili.

Ipak, protest je doživeo debakl, u Beograd je došlo svega par stotina ljudi iz ostalih gradova Srbije, a na ulicama prijestonice trenutno se nalazi 3.200 građana.

d4ck0wsw4aikiqt


Međutim, situacija je krajnje napeta, tokom dana su po "štekovima" na centralnim ulicama glavnog grada pronađene tri torbe sa motkama, maskama i ostalim rekvizitima koji bi mogli da se iskoriste za izazivanje nereda na skupu.

untitledqq

Plan je bio da jedna grupa, koja je angažovana od strane Saveza za Srbiju za ozbiljnu svotu novca, ovim palicama napadne učesnike protesta kako bi se prikazali kao žrtve, a grupicu ovih građana prije nekoliko minuta kod Jugoslovenskog dramskog pozorišta snimili su mediji.
 Alo.rs
 

 

Ne propustite