OSVANUO SPISAK: Voditeljice, glumice, starlete, EVO KO JE SVE U KATALOGU UHAPŠENOG MAKROA

Show
OSVANUO SPISAK: Voditeljice, glumice, starlete, EVO KO JE SVE U KATALOGU UHAPŠENOG MAKROA
Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, navodno je podvodio poznate srpske pevačice, starlete i voditeljice.

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, navodno je podvodio poznate srpske pevačice, starlete i voditeljice. 

Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu ‘Nikola Tesla’ kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografijama i cjenovnikom dama sumnjivog morala.

Spisak svih VIP djevojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale tijelo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima, pojavio se u medijima. One su u zamjenu za keš orgije s mušterijama i van granica  zemlje. Među onima koje su bile na Maksimovićem cjenovniku su pjevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u Farmi optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pjevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u Zadruzi. 

Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog prostitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija.  Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti 'kako bi podigla sebi cijenu za 50 eura'. Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti zvijezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala spolni odnos za novac - priča sagovornik, prenosi Kurir.

S Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice Zadruge. 

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od djevojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj cijeni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je ‘preko nje prošlo pola Albanije’. Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju a za prostituisanje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici - kaže izvor. 

Među Maksimovićevim damama su i zvučna imena iz svijeta glume. 

- Javna je tajna da su tijelo prodavale i pjevačica K.O., koja se više puta udavala, M.B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T.T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E.A., pjevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava sagovornik. 

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J.G., K.R. i S.R. 

- Tu su svakako i voditeljice, a najpoznatije među njima su S.O. i I.Š. - priča izvor. 

Ne propustite