POGLEDAJTE SPISAK SVIH PJEVAČICA I STARLETA KOJE RADE ZA UHAPŠENOG MAKROA: Među njima se JEDNO IME posebno ističe, SVI JE VOLITE!

Aktuelno
POGLEDAJTE SPISAK SVIH PJEVAČICA I STARLETA KOJE RADE ZA UHAPŠENOG MAKROA: Među njima se JEDNO IME posebno ističe, SVI JE VOLITE!
.

Najveći makro u regionu Mihajlo Maksimović podvodio je poznate srpske pjevačice, starlete i voditeljice.

2

Foto: Kurir.rs

S uhapšenim Mihajlom Maksimovićem, kako se sumnja, sarađivale su pjevačica Dušica Grabović, rijaliti-učesnice Ana Korać, Sanja Stanković, Anđela Veštica, kao i starleta Božana Vujinović i modna kreatorka Nataša Šavija, saznaje "Srpski telegraf".

2

 - Među onima koje su bile na Maksimovićem cjenovniku su pevačica i rijaliti-učesnica Dušica Grabović, koju je Saška Karan u "Farmi" optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pjevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u "Zadruzi". Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog prostitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgini maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cenu za 50 eura". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti-zvezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala seks za novac - priča sagovornik ovog portala.

prostitucija3

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od djevojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj cijeni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije". Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju, a za prostituisanje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici, zbog čega su nerijetko izbijale svađe, pa je intervenisalo i obezbjeđenje - kaže izvor.

1

Među Maksimovićevim damama noći su i zvučna imena ne samo iz svijeta muzike već i glume.

- Javna je tajna da su telo prodavale i pjevačice K. O., koja se više puta udavala, M. B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T. T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E. A., pjevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava sagovornik "Srpskog telegrafa".

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J. G., K. R. i S. R.

- Tu su svakako i voditeljke, a najpoznatije među njima su S. O. i I. Š. s jedne lokalne televizije - priča izvor.

 

 

 

Ne propustite