HOROR! Ušla kroz prozor kupatila: Žena zapalila bivšeg muža i njegovu novu suprugu

Aktuelno
HOROR! Ušla kroz prozor kupatila: Žena zapalila bivšeg muža i njegovu novu suprugu
.

Policijski službenici su upućeni na lice mjesta i konstatovali da se u kući tijela dvoje stradalih

Crnogorska policija uhapsila je ženu S.M. (55) zbog sumnje da je podmetnula požar u porodičnoj kući u selu Besnik u opštini Rožaje u kojem su smrtno stradali S.M. (61) i njegova nevjenčana supruga S.M. (45).

rew
“Policijski službenici sumnjaju da je požar podmetnut. Zbog krivičnog djela teško ubistvo izvršeno na štetu ova dva lica slobode je lišena S.M. (55)”, saopštila je crnogorska Uprava policije.

rt

Policija u Rožajama je jutros u 6.15 sati obaviještena da je izbio požar na porodičnoj kući u kojoj žive S.M. i S.M. Policijski službenici su upućeni na lice mjesta i konstatovali da se u kući tijela dvoje stradalih, navodi se u saopštenju.

tz
 Obaviješteni su tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti /OB/ Rožaje su došli do saznanja da se S.M. (55) autobusom uputila ka Podgorici. Službenici OB Kolašin su, na zahtjev službenika OB Rožaje, zaustavili autubus na području Kolašina i lišili slobode S.M.”, dodaje se u saopštenju.

Policija pojašnjava da kriminalistička obrada i dosadašnje policijske mjere ukazuju na sumnju da je S.M. požar podmetnula jutros. Ona je, noseći kanister sa benzinom, došla do porodične kuće u koju je ušla kroz prozor na kupatilu i polila benzinom prostoriju u kojoj su spavali nastradali, a potom izazvala požar nakon čega je pobjegla.

U toku je policijski uviđaj, a tijela stradalih biće upućena na obdukciju na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici,prenosi Srna.

“Službenici OB Rožaje će osumnjičenu S.M. u zakonskom roku privesti državnom tužiocu u Bijelom Polju zbog osnovane sumnje da je počinila ovo krivično djelo”, saopštila je policija.

Ne propustite