"LOŠ JE LJUBAVNIK", HAOS U "ZVEZDAMA GRANDA", MARIJA ŠERIFOVIĆ SPOMENULA VRANJEŠA: Jelena izgubila živce, pa skočila na binu! (FOTO)

Show
"LOŠ JE LJUBAVNIK", HAOS U "ZVEZDAMA GRANDA", MARIJA ŠERIFOVIĆ SPOMENULA VRANJEŠA: Jelena izgubila živce, pa skočila na binu! (FOTO)
.

Jelena Karleuša danas je u izazovnoj crnoj haljini došla na snimanje showa "Zvezde Granda".

Iako je takmičenje počela u lošem raspoloženju, ona je u jednom trenutku dok je izlazila na scenu da čestita svojoj kandidatkinji prolazak u četvrti krug, uradila nešto što je šokiralo sve.

2

Foto; RAS Srbija

 Jelena Karleuša je, naime, tada povikala: "Pu**te ga. Pokidala si, a oni neka pričaju šta hoće. Ja sam se cijela naježila od tvoje pjesme, kao bodljikavo prase sam", dok su je ostali članovi žirija gledali u čudu.

59da34ef-c28c-41ef-a632-813e0a0a0ab0-zvezde-granda-sasa-popovic-ziri-620x350-previeworg-728x411

Bekuta je njenoj kandidatkinji zamjerila što je pjevala u muškom rodu, pa je upitala djevojku da li je homoseksualnog orijentacije.

- To mi jedino ne smeta, ukoliko si gej. U suprotnom Jelena je morala da ti ukaže na to - rekla je Bekuta.

ana-bekuta-foto-srbijadanassasa-dzambic-14

Onda se i Popoviću otela rečenica koja je nasmeijala prisutne.

- Da pošaljemo Mariju da provjeri- rekao je Saša.

- Vodiš ljubav kako pjevaš i pjevaš kako vodiš ljubav. Ti si mnogo mlak i nemaš emociju, loš ljubavnik - sasula je u lice Karleuša jednom od kandidata za "Zvezde Granda", govoreći da je to njeno prvo pravilo u šou-biznisu.

karleusa-kurir-01

Kolege u žiriju dodale su kako je Jelena angažovala pomoćnika za rad sa kandidatima, a Marija Šerifović je pokušala da je opravda aludirajći na prethodni period u njenom životu. Pored ogromnog skandala sa Ognjenom Vranješom, pjevačicu je potom zadesila porodična tragedija jer joj je preminula majka. Znajući sve to, Marija je Jeleni rekla:

- Nadam se da je završeno sa tvojim problemima...

Jelena je potom odgovorila:

1

Foto: RAS Srbija

- Prvo se ja nadam da je završeno.

(Novi.ba/Blic.rs)

Ne propustite