GROZNO: Internet je trenutno opsjednut frizurom koju sigurno nećete htjeti isprobati

Moda i ljepota
GROZNO: Internet je trenutno opsjednut frizurom koju sigurno nećete htjeti isprobati
.

Društvene mreže su preuzele ulogu glavnih kreatora potencijalnih trendova. Čak su i modne piste te kreacije slavnih dizajnerskih imena pale u drugi plan. Ipak, ponekad se i vama vjerojatno čini kao da jedino vi ne vidite ništa lijepo u trendovima koji se pojavljuju jedan za drugim.

Ružne natikače, biciklističke tajice i (pre)minijaturne sunčane naočale samo su neki od tih upitnih trendova. No postoje ljudi koji ih vjerno nose i promoviraju.

Upravo bi se to moglo dogoditi i s frizurom koja strelovito juri prema mjestu najpoželjnije frizure ove sezone.

ee
Ako je suditi prema Instagramu, uskoro bi mnogi mogli nositi frizuru koja bi one najveće kritičare mogla podsjetiti na fudbalerku. Ovakav način šišanja bio je popularan tijekom 70-ih i 80-ih godina kada su predvodnice tog trenda bile Jane Fonda i Stevie Nicks.

ree

Iako se ne čini kao nešto što bi sve dame trebale nositi, frizerka Jane Matthews tvrdi kako je upravo ova frizura idealna za svaki oblik lica.

eer
"Sve dok je frizura uravnotežena s oblikom lica, kosom i oblikom tijela, gotovo svatko može nositi šiške i slojevito ošišanu kosu koja je na neki način neuredna", objasnila je Matthews.

e
Ako je vjerovati njoj, uskoro bi ravno ošišana kosa mogla postati stvar prošlosti, a na velika vrata trebale bi se vratiti slojevite frizure.

Ne propustite