KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! Tukla muža čime god je stigla, a na kraju ga dokrajčila oklagijom! Razlog je bizaran

Aktuelno
KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! Tukla muža čime god je stigla, a na kraju ga dokrajčila oklagijom! Razlog je bizaran
.

Njemica Hanegret Doneli (55) u Velikoj Britaniji osuđena na doživotnu robiju, nakon što je nasmrt pretukla muža oklagijom. Kako je saopšteno, ona može biti oslobođena najranije poslije 16 godina.

re
Britanac i učitelj muzike Kristofer Doneli (55) godinama je trpio nasilje supruge, s kojom je živio u Ejlsberiju, u Engleskoj. Tukla ga pesnicama, oklagijom, jednom riječju, čime god je stigla, a sada je mrtav. Na njegovom tijelu nađeno je 78 spoljašnjih povreda, kao i mnoštvo unutrašnjih povreda: rane po cijeloj glavi, osakaćeno uvo, razbijeno rame, prelomi kičme i vrata, povrede grkljana.

Kada je Hanegret pozvala policiju, rekla je da je prethodno udarila muža oklagijom. Kako je saopšteno, njegovo tijelo je nađeno u lokvi krvi, nakon što je cijelu noć ležalo u kupatilu. Cijela kuća je bila umazana krvlju.

- Ona je u potpunosti kontrolisala Kristoferov život. Govorila mu je šta je dozvoljeno i kažnjavala ga kada bi uradio nešto što joj nije bilo po volji. Sistematsko zlostavljanje prouzrokovalo je ekstremne povrede - izjavila je glavna inspektorka Felisiti Parker.

Tijelo mu je bilo toliko krhko i slabo da pred kraj života više nije mogao da hoda, a 31. marta 2018. preminuo je od posljedica teških povreda. Kada je policija ugledala izmučeno tijelo, uhapsili su ženu, koja je izjavila da joj suprug nikada nije uzvratio.

- Tukla sam ga po nosu, jako, zato što sam bila toliko bijesna na njega... Mislila sam da će izaći iz transa ako ga udarim oklagijom. Ponekad bih ga udarila jače, ali nikada nije pao, nikada nije izgubio svijest - rekla je policiji.


Ona priznaje da ga nije tukla zato što je bio agresivan prema njoj.

- Bio je to pokušaj da nešto resetujem u njemu... Ponekad sam ga jurila oko kuhinjskog stola - izjavila je Hanegret.

Kristofer je upoznao Hanegret na koncertu, a uprkos teškom zlostavljanju bili su 23 godine u braku.

Ne propustite