NAKON ŠTO SU PJEVAČA OPTUŽILI DA JE UKRAO MOBITEL: Oglasio se Sejo Kalač, evo šta je poručio

Show
NAKON ŠTO SU PJEVAČA OPTUŽILI DA JE UKRAO MOBITEL: Oglasio se Sejo Kalač, evo šta je poručio
.

Sejo Kalač se trenutno nalazi na turneji u Americi. Vijest koja je objavljena da je u septembru prošle  godine da je na jednoj benzinskoj pumpi u Zagrebu ukrao telefon jednoj muškarcu jednostavno ga je šokirala.

er

- Ja sam pošten čovjek i dolazim iz jedne jako poštene familije i nikada ništa nisam ukrao u životu. Jednostavno su me roditelji tako odgojili i veoma dobro znam šta je haram. Ovi koji imaju dva zuba u glavi i škljocaju sa fotoaparatima su sramota za ljudski rod.

p

Mnogi se danas nazivaju novinarima, a imaju samo završenu Osnovnu školu, pa u nedostatku senzacija pljuju po poštenom narodu i izmišljaju laži. Sigurno neće da udare po nekom ko se zove Miloš ili Slobodan, ali hoće po nekom ko se zove Sejo. Još ne mogu da dođem sebizbog te laži. Užas!

ps

Gade mi se svi oni koji to rade, a posebno u našoj zemlji koja je krvlju naše braće stečena. Mislim na kompletan prostor bivše Jugoslavije. Ustani druže Tito i strpaj ih sve u zatvor. Ova nova laž o meni je samo da me ponize i unište mi posao i karijeru – kaže Sejo Kalač za portal Ekspanzija.com i najavljuje kako slijedi nekoliko tužbi protiv pojedinih medija koji su potrčali da objave tu neistinu o njemu.

ew

Ne propustite