DRAMA U NIŠU, ANALIZA TESTA OVO POKAZALA: Šok za Kuliće, sve se saznalo o Zoli!

Aktuelno
DRAMA U NIŠU, ANALIZA TESTA OVO POKAZALA: Šok za Kuliće, sve se saznalo o Zoli!
.

Marija Kulić se prije nekoliko dana vratila u "Zadrugu", a u razgovoru sa ostalim cimerima otkrila je da po napuštanju rijalitija, mokraću Miljaninog dečka Zole ona je poslala na analizu za narkotike.

miljana1

Marija navela da je kćerku naterala da se podvrgne testiranju i to je postavila kao glavni uslov da prihvati njihovu vezu, prenosi Alo. 

miljana2

- Kada smo izašli, željela sam da sve bude čisto i da se otkrije ko je Lazar Čolić Zola. Tražila sam da daju mokraću na ispitivanje. Bio je iskren i ispostavilo se da je čist. Priznao je da je uzeo travu prije rijalitija i bilo mi je drago što konačno ne mulja i ne laže. Otkako se testirao, sve je u redu. Više nemamo taj problem - ispričala je Marija i dodala da joj mnogo smeta što Zola još uvijek ne brine o Miljani i ne donosi pare u kuću.

miljana1

- Dobro je njima. Bolje je što su se odvojili i što ne žive u našoj porodičnoj kući. On spava do četiri popodne, ne bih ja to mogla da podnesem nikako. Nije imao nastupe otkako je izašao. Ajde da razumijem da su ga razmazili njegovi i da nema svokest o tome da kao muškarac treba da donosi hljeb. Ovako kad imaju svoj stan, lakše je za sve. Blizu smo, oni su u Nišu. Miljana ga sada testira neko vrijeme, pa ćemo da vidimo dokle će to da traje - zaključila je Kulićeva.

Ne propustite