SKANDAL SE NIJE ZAVRŠIO, PONOVO POČINJE, SADA JE OVO PROCURILO: Jelena i Vranješ će se sresti, evo kada

Aktuelno
SKANDAL SE NIJE ZAVRŠIO, PONOVO POČINJE, SADA JE OVO PROCURILO: Jelena i Vranješ će se sresti, evo kada
.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ naći će se uskoro oči u oči i to na sudu po tužbi koju je fudbaler podnio protiv pjevačice za povredu ugleda i časti,  saznaje srbijanski Kurir.

Prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak aprila, pa nema sumnje da će ubrzo uslijediti i susret navodno bivših ljubavnika.

jelena-i-vranjes

"U ovakvim slučajevima praksa je da sud naloži da se dvije strane suoče kako bi se utvrdila istina", kaže naš izvor.

Podsjetimo, nakon što su se u januaru u javnosti pojavile njihove zajedničke fotografije i snimci iz Grčke, pop diva je svom navodnom ljubavniku zaprijetila i izvrijeđala ga na Facebooku. 

jk-i-vranjes

Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti. 

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. januara uvrijedila preko društvene mreže Facebook tako što je objavila saopštenje u kojem je navela:

jelena-karleusa-se-ponovo-kladila-sa-sasom-popovicem-620x0

"Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš - ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želip. Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bježite! Iselite se, crve. Brzo". 

jelena-i-vranjes

Ne propustite