Milioner iz Tuzle ljubi jednu od najatraktivnijih pjevačica na sceni: SRETNA SAM SA NJIM!

Show
Milioner iz Tuzle ljubi jednu od najatraktivnijih pjevačica na sceni: SRETNA SAM SA NJIM!
Ona je u vezi sa biznismenom iz Tuzle Semirom Junuzovićem

Nakon albuma “Jača doza mene” koji je odlično prošao kod publike, Katarina Grujić (26) počela je sa snimanjem novih spotova za pjesme koje će uskoro ugledati svjetlost dana.

Osim uspješnog snimanja spota razlog za njenu sreću je i momak – njena nova ljubav sa bogatim biznismenom iz Tuzle. – Što je najgore, ja svaki put odaberem da snimanje spota bude u neko hladnije vrijeme! Krivo mi je samo što ćemo jako kasno završiti, tek oko 5-6 ujutru, bit će minus, ali Bože moj, mora da se završi – počela je Kaća.

Naporno mi je, naravno. Maloprije, kada smo počinjali, snimali smo ispred ovog objekta, gdje je bilo jako hladno, puhao je vjetar… Bukvalno sam se zaledila! Ne mogu da kuckam poruku, ne mogu ništa, ali kad znam da će ovaj spot na kraju biti brutalno dobar – jedva čekam! – objasnila je Grujić kojoj je ovo prva saradnja sa bosanskim dvojcem.

Tako je, Jala i Buba su je radili i jedva čekam da ugleda svjetlost dana! Publika to dugo čeka, duži niz vremena su mi pisali poruke i komentare da žele da vide tu saradnju i, eto, imat će sad tu priliku. Mi se znamo od ranije i pjesma je bila gotova još prije 6 mjeseci, ali nismo uspjeli da se uskladimo zbog poslovnih obaveza. Uspjeli smo, snimili smo pjesmu, sad spot… U mojoj karijeri nema propusta – kaže Kaća samouvjereno.

Potom, čim je konstatirano da je nasmijana i upitali je za ljubav, raširila je još veći osmijeh.

Znači da sam sretna. Čim se ovako lijepo smijem! – rekla je Kaća koja je već neko vrijeme u vezi sa biznismenom iz Tuzle Semirom Junuzovićem, sa kojim je nedavno bila na luksuznom odmoru u Dubaiju.

Ne propustite