PREKID SARADNJE? SAŠA POPOVIĆ BIJESAN NA OVU ČLANICU ŽIRIJA: Pale teške riječi, SADA JE DOSTA!

Show
PREKID SARADNJE? SAŠA POPOVIĆ BIJESAN NA OVU ČLANICU ŽIRIJA: Pale teške riječi, SADA JE DOSTA!
.

Da članovima žirija ne treba Jelena Karleuša da bi se svađali oko kandidata, pokazuje i ovosedmična emisija showa "Zvezde Granda".

Naime, Viki Miljković je nastavila da se raspravlja sa članovima žirija oko kandidata, te njeni komentari izazivaju burne reakcije kod kolega, ali ovaj put je njen komentar doveo do ludila Sašu Popovića.

2

Pjevačica je kritikovala kandidatkinju za koju se borio Popović i Snežana Đurišić.

“Da li si ti pjevala sinoć i prišla ovdje…”, rekla je ona, a istog momenta ju je prekinuo istog momenta.

2

“Šta si ti? Jesi li ti isljednik ili tužilac? Šta si ti?”, kazao je Popović,a potom rekao rečenicu koja je naljutila Miljkovićevu:

“Ovog trenutka ti si sada, lijevo smetalo”, rekao je on.

Ostaje da se vidi da kako će Viki reagovati na ovu uvredu i da li će možda prekinuti saradnju sa Grandom.

Viki Miljković sukobila se osim sa Sašom Popovićem, već i sa Đorđem Davidom.

Naime, takmičar Stefan Petrović Kosmajac, kome je u ovoj sezoni “Zvezda Granda” mentor Viki Miljković, nije se pokazao u najboljem svjetlu, a u želji da odbrani svog kandidata pjevačica se suprotstavila kolegama.

Viki je dovela i pjevače i stomatologe i frizere i doktore, crtače obrva, nutricioniste… kako bijela majica na ovakav stomačić? – pitao je Saša Popović.

2

– Prva stvar, to što si ti naveo šta sam ja sve mom timu obezbijedila – jeste. Kod mene ima sve ‘all inclusive’, za razliku od nekih gdje to nema. Ali… je l’ si rekao samo da radimo sa njima i da odradimo pjesmu!? Si rekao?! Ja sam i više od toga uradila! – bila je ljuta Viki.

– Prvo kakvo je to pitanje: ‘Si rek'o’? Ja ne padam na te niške fazone – odgovorio joj je Popović.

– Ja sam sada toliko ljuta i bijesna – prokomentarisala je Viki, pa dodala:

– On se ugojio, šta da mu obučem, džak?! Prvo što mora da uradi je da smrša! Mnogo je dobar dječko iz divne porodice i on se trudi.

4

Članovi žirija su zatim prokomentarisali da je takmičar mogao da obuče suknju, kao što je to uradio Đorđe David u ovoj emisiji, što je Viki još više razljutilo.

– Ja neću da pravim cirkus od njega! – viknula je ona.

– Izvini, kevo molim te – odgovorio je Đorđe David.

– Najradije bih mu sada nalupala šamare. On mnogo može i potrudiću se da mu dam još jednu šansu. Mi kad pjevamo on pjeva drugačije – rekla je Viki na kraju za svog kandidata.

 

Ne propustite