JOVANA JE KRENULA DA SE PORODI, A ONDA SE DESILA TRAGEDIJA: Stradali su i ona i njen muž, a evo šta se dešava s bebom koja je izgubila roditelje

Aktuelno
JOVANA JE KRENULA DA SE PORODI, A ONDA SE DESILA TRAGEDIJA: Stradali su i ona i njen muž, a evo šta se dešava s bebom koja je izgubila roditelje
.

Mališan kojem su roditelji Jovana Milenković i Stefan Ilić nastradali u stravičnoj nesreći kod Kruševca u trenutku kada je trebalo da dođe na svijet izašao je iz bolnice, a brigu o njemu preuzela je tetka.

Teška nesreća koja je šokirala Srbiju dogodila se kad je Jovana krenula u bolnicu da se porodi. Na Čokotinom brdu kod Kruševca u "fijat punto" u kom su se, osim njih, nalazili i Jovanin tata Saša Milenković i sestra Teodora udario je autobus kruševačkog "Jugoprevoza". Od siline udarca Stefan je preminuo na mjestu, dok je trudnica prebačena u bolnicu, gdje se porodila carskim rezom.

nesreca

Međutim, ubrzo nakon što je na svijet donijela malenog dječaka, Jovana je takođe izgubila bitku za život.
Kako prenose srbijanski mediji maleni Vuk je u srijedu pušten iz bolnice, a kako je potvrdila Vanja Đorđević, portparolka KC Kragujevac, njegovo stanje je stabilno.

- Beba je sada dobro. U stabilnom je stanju i puštena je kući nakon pregleda neonatologa i neurologa. Svakako će i dalje biti pod terapijom i ljekarskim nadzorom. Beba nije operisana, ali je još u stomaku doživjela traumu. Ljekari su, kao što je poznato, dali sve od sebe jer je dijete bilo u vrlo teškom stanju i životno ugroženo - rekla je za Kurir Đorđevićeva.

roditelji

Mještani Đunisa i Perunovca, odakle su bili Vukovi roditelji, i dan-danas prepričavaju ovu nezapamćenu tragediju.

- Autobus je prešao u lijevu traku i pokosio "punto" u kom su bili Stefan i Jovana s njenom porodicom. Sve se dešavalo na Čokotinom brdu, na kome su krivine stravične, a retko se čiste od snijega - ispričali su i dalje potreseni mještani.

Ne propustite