ON JE BIO NEVJENČANI SUPRUG ANE BEKUTE: Upoznali su se 80-ih, a ostavila ga 10 godina poslije ZBOG KOLEGE IZ BENDA!

Show
ON JE BIO NEVJENČANI SUPRUG ANE BEKUTE: Upoznali su se 80-ih, a ostavila ga 10 godina poslije ZBOG KOLEGE IZ BENDA!
..

Pjevačica i članica žirija "Zvezde Granda" Ana Bekuta već duži niz godina je u vezi sa nekadašnjim ministrom Milutinom Mrkonjićem.

Međutim, javnosti je manje poznata činjenica da je pjevačica, prije Mrke, voljela uglavnom muzičare.

bekutan

Naime, Ana je početkom 80-ih godina prošlog stoljeća upoznala šabačkog bubnjara Predraga Vidovića Preju i to tako što se javila na konkurs koji je on raspisao u potrazi za pjevačicom.

Nakon muzičkih angažmana po Njemačkoj i Americi, Preja se vratio u rodni Šabac i, shvativši da će više novca zaraditi od narodne muzike, dao se u potragu za izvrsnim vokalom koji će upotpuniti njegov bend.

ana-bekuta

Na konkurs se javila, u to doba nepoznata, Nada Polić, a tada je i nastalo umjetničko ime pod kojim je danas poznata, a sam bend je naslovljen "Anabe".

Pored Vidovića ansambl su činili: Zoran Bursać, Sava Jovanović, Milenko Božić i Boban Živković.

Tek uz njega je Bekuta počela na ozbiljan način da se bavi muzikom i napreduje, a ubrzo se, osim poslovne saradnje, rodila i ljubav, te je par narednih deset godina živio u nevjenčanoj zajednici.

1

Ipak, ljubav se ugasila kada se Ana zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem početkom 90-ih godina prošlog vijeka, te je napustila Preju i preselila se iz Šapca u Beograd.

Sa njim je živjela do 2000. godine, kada je uslijedio konačan rastanak, a konačnu sreću je pronašla uz Mrkonjića sa kojim je i danas u emotivnoj vezi.

1

Ne propustite