OVAJ ČOVJEK ODVRATNO ZAPRIJETIO MUSLIMANIMA: "Treba vas atomskom bombom, treba vam otrovati djecu...."

Aktuelno
OVAJ ČOVJEK ODVRATNO ZAPRIJETIO MUSLIMANIMA: "Treba vas atomskom bombom, treba vam otrovati djecu...."
.

Danel Rajković uputio je prijetnje smrću na Facebook profilu džemata Blagaj u mjestu Bosanski Novi, svim muslimanima, ali i imamu Emir ef. Nuhiću, naglašavajući da bi sve gradove s muslimanima gađao nuklearnom bombom.

Nuhić je imam u džematu Blagaj već osam godina. Nikada nije imao problema sa susjedima, a nacionalna mržnja, tvrdi, ne postoji. Međutim, primio je ozbiljne prijetnje po život sebe i svoje porodice, kao i svih muslimana na ovim prostorima od izvjesnog Danela Rajkovića.

imama

Nuhić je kazao da Rajkovića nikada nije ni vidio, a ni čuo te da je poruke poslao na stranicu džemata Blagaj.

Rajković je u prijetnjama naveo da bo volio da "Vladimir Putin poludi i da počne da ubija muslimane kao što je Hitler ubijao Jevreje u Drugom svjetskom ratu", a također je poželio da "Putin počne bacati atomske bombe po svim većim gradovima sa muslimanskim većinskim stanovništvom".

poruka1

- Trebalo bi bar prepoloviti broj muslimana u svijetu, jer islam je zlo. Treba vam izmisliti neku bolest kao što je HIV u Africi, pa da krepajete i djeca da vam crkavaju. Pala je na Markale. Nož, žica, Srebrenica! - poruke su Rajkovića koje je na Facebook dobio imam Emir Nuhić.

poruka2

 

 

Ne propustite