IVANA koju je dečko pretukao danas izlazi iz bolnice, ALI NE IDE SVOJOJ KUĆI: Evo kod koga ide!

Aktuelno
IVANA koju je dečko pretukao danas izlazi iz bolnice, ALI NE IDE SVOJOJ KUĆI: Evo kod koga ide!
.

Ivana Filipović, koju je dečko Đorđe brutalno pretukao, puštena je danas na kućno liječenje, potvrdio je za Telegraf.rs njen rođeni brat Ivan. 

- Ivana je dobro i danas će izaći iz bolnice. Snimanja i analize koje su juče obavljene su potvrdili da je njeno zdravstveno stanje dobro i da se potpuno oporavila. Zakazali su joj kontolu krajem ove sedmice i vađenje konaca - radostan je Ivan što je konačno stigla najljepša vijest.

1794337-1794315-1794209hroivanafilipoviceditcopy-edit-ls

Uzbuđeni su i majka Slađana i otac Dragan koji su se, nakon što im je Ivana javila da su ljekari odlučili da izađe iz bolnice, na brzinu spakovali i otputovali u Sremsku Kamenicu.

Ivanu, međutim, neće dovesti kući u Banovo Polje, što je ražalostilo baku Nevenu, koja unuku još ni jednom nije vidjela nakon što je prošlog utorka pretučena i smeštena u bolnicu.

- Ivana je predložila da do prvog kontrolnog pregleda bude u Novom Sadu kod drugarice Ljubice, da ne dolazi u selo pa opet putuje u Kamenicu za tri-četiri dana. Poslije toga će doći kući - dodaje Ivan.

Naime, ova drugarica je pomoglo Ivani nakon što ju je Đorđe pretukao u njihovom stanu u Kosovskoj.

1

- Dođi kod mene, Đorđe me pretukao - bilo je jedino što je teško uspjela da progovori Ivana.

- Kada sam ušla u stan, zapanjila sam se i šokirala prizorom. Krvi je bilo svuda, na podu, na krevetu, na stolu... Ivana je ležala na krevetu, u krvi, nije mogla da se pomjeri, teško je disala, a govorila skoro nečujno i veoma teško. Rekla mi je da ju je, čupao za kosu, tukao svuda po tijelu rukama i nogama i svim što je dohvatio, bacao po stanu, stavljao vrelu peglu na tijelo -  priča Ivanina najbolja drugarica.

Ne propustite