ZBOG OVE VILE BRENA JE LJUTA NA PRIJOVIĆKU: Ovdje živi sa Filipom, ČETIRI SPAVAĆE SOBE, A TEK KAD VIDITE KAKO IZGLEDA (FOTO)

Show
ZBOG OVE VILE BRENA JE LJUTA NA PRIJOVIĆKU: Ovdje živi sa Filipom, ČETIRI SPAVAĆE SOBE, A TEK KAD VIDITE KAKO IZGLEDA (FOTO)
.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović kupili su vilu na Bežanijskoj kosi, odmah pored Lepe Brene i Bobe.

3

Par je, navodno, podigao kredit kako bi za sebe brzo obezbjedio ovo zadovoljstvo na Bežaniji sa četiri spavaće sobe.

2

Posebnu pažnju posvetili su uređenju sobe malog Aleksandra.

- Soba će biti u bijelim, sivim i neboplavim nijansama. Aleksandra je željela da imaju veliku komodu na kojoj će presvlačiti i kupati mališana. Tu su i neobične lampe na svim zidovima bebine sobe. Uveliko su kupili garderobu koju će nositi njihov nasljednik, ali i igračke. Bitno im je da beba spava na udobnom i od prirodnih materijala izrađenom dušeku, te su zbog toga dušek naručili iz inozemstva i očekuju da uskoro stigne. Zbog toga što su vodili računa da kako garderoba, igračke, tako i svi materijali u dječijoj sobi budu prirodni, opremanje ih je koštalo više od pet hiljada eura.

aleskandra-prijovic2-750x500

Pogledajte kako izgleda njihov novi dom:

2

3

4

5

Naime, kako saznaje magazin "Star" kada je brena shvatila da će sa Prijom i Filipom u novoj kući neko vrijeme živjeti njihove majke kako bi Aleksandri pomogle oko bebe, ona se naljutila jer o tome nije bila obavještena, niti su je pitali za mišljenje…

 

 

Ne propustite