"PRIJETIO JE DA ĆE JOJ GOLIM RUKAMA IŠČUPATI MATERICU": Sada ga je STIGLA KAZNA, evo šta mu spremaju!

Aktuelno
"PRIJETIO JE DA ĆE JOJ GOLIM RUKAMA IŠČUPATI MATERICU": Sada ga je STIGLA KAZNA, evo šta mu spremaju!
.

Đorđe Lacković (24) iz sela Klenje kod Bogatića, koji je zvjerski pretukao djevojku Ivanu Filipović (22) iz Banovog Polja, tražio je da ga smjeste u samicu, jer strahuje da će ga pritvorenici pretući nasmrt.

Naime, čim je došao u zatvor, zatvorenici su mu poručili da će ga „ubiti od batina” i nazivali ga pogrdnim imenima: „Kukavice, pi*ko! Digao si ruku na ženu!", piše "Alo.rs".

Naime, kako navodi ovaj medij, u zatvoru se odmah pročulo kako je Lacković 12. marta u iznajmljenom stanu u Novom Sadu devojci motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu, nožem joj unakazio butine i opekao je peglom po telu jer je posumnjao da ga vara.

- Sada je u frci je jer zna da pritvorenici ne praštaju monstrumima koji tuku žene. Ivaninom bratu je prije hapšenja slao poruku „da vidi da ne smještaju policiju”, a čim su mu odredili pritvor do 30 dana, tražio je samicu! - navodi izvor blizak istrazi.

Osim toga, on je na Facebooku dobio gomilu prijetnji, a ljudi su mu poručivala „Nadam se da će te neko ubiti od batina“, „Štapovima ga izlomiti kao majmuna“, „Molićeš boga da cijeli život ostaneš u samici“.

orde-ivana

Dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i sudski vještak, kaže za „Alo!” da je mladić koji je pretukao djevojku uživao u mučenju svoje žrtve.

- Riječ je o poremećenoj ličnosti. Psihopate znaju da je mučenje zabranjeno, ali uživaju u tome. Sitnica može da ih izbaci iz takta i tada iz njih izbija nezadovoljstvo koje se taložilo godinama. Ovaj mladić je slabić i kukavica, jer je digao ruku na dejvojku! Poslije iživljavanja je otišao da vrati službeni kombi da ne bi dobio otkaz. To govori da vrlo dobro zna šta je dozvoljeno, a šta nije. Djevojku je tretirao kao robinju i vratio se da je dokrajči, jer je njegovo mučenje ranije prolazilo nekažnjeno. Otišao je čak i u bolnicu da je traži, jer je taj impuls jači od njega. Čim se nađe na slobodi, on će ponovo pretući djevojku sa kojom bude u vezi - kaže dr Dijana Lazić Puškaš i dodaje da se takve osobe kontrolišu u svakodnevnom kontaktu sa ljudima.

- Interesantno je da su uvijek kulturni, fini i nikada ne pokazuju bijes. Ako su ovu djevojku roditelji upozoravali da se vrati kući, a drugarica joj je predlagala da se preseli kod nje, znači da je bila u strahu i da nije smjela da ga ostavi. Preživela je veliku traumu i teško će se psihički oporaviti. Naučiće da živi sa tim, trauma će vremenom bledjeti, ali je nikada neće zaboraviti - objašnjava doktorica za "Alo.rs".

1794337-1794315-1794209hroivanafilipoviceditcopy-edit-ls

Ivana Filipović je juče otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno liječenje,nakon šest dana provedenih u bolnici. 
Prema riječima Ljubice Filipović, Đorđe Lacković je i ranije psihički i fizički maltretirao njenu drugaricu Ivanu.

- Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji. Bio je patološki ljubomoran, rekao joj je čak da će joj golim rukama iščupati matericu ako se ikome požali da je tuče. Znao je da je zove na svakih 10 minuta kada ode da uradi nokte i provjerava da slučajno nije došao neki muškarac u salon. Kada je bila kod mene, provjeravao je šta radi, ko je tu… - ispričala je Ivanina drugarica Ljubica Pantelić.

PROČITAJTE JOŠ:

ĐORĐE JE ZVJERSKI PRETUKAO IVANU, A ONDA JE NA SUDU IZGOVORIO OVU JEZIVU REČENICU: Svi su zanijemili!

STRAVIČNA ISPOVIJEST IVANINE MAJKE, NAZVALI JE ĐORĐEVI RODITELJI: Udarao ju je od radijator, sve dok ga nije IŠČUPAO IZ ZIDA!​

OTKRIVEN RAZLOG, SVI U ŠOKU: Evo zašto je ĐORĐE (24) izmasakrirao IVANU (22), OVO JE UŽAS!​

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite