ZERINA HEĆO SMRŠALA VIŠE OD 15 KILOGRAMA: Objavljene najnovije fotografije, EVO KAKO SADA IZGLEDA, ŠOK! (FOTO)

Show
ZERINA HEĆO SMRŠALA VIŠE OD 15 KILOGRAMA: Objavljene najnovije fotografije, EVO KAKO SADA IZGLEDA, ŠOK! (FOTO)
.

Bivša učesnica Zadruge 2 Sarajka Zerina Hećo ovih dana boravi u Sarajevu, a njena majka je otkrila kako se njena kćerka nalazi u jako lošem stanju.

- Zerina je mnogo loše. Plašim se za kćerkin život, čekamo biopsiju tumora! Doktori kažu da je stanje kritično, nije dobro - rekla je ona između ostalog za "Star".

screenshot

- Moja mama i ja nismo davali nikakve izjave ni za jedne novine. Sve što se prenosi nije poteklo od nas. Što se tiče zdravlja, oporavljam se. Istina je samo da su mi ljekari ustanovili aritmiju na srcu i da treba lijekove da pijem. Rezultate biopsije još uvijek čekamo. Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem. Mnogo pušim cigarete, to je tačno. Nije istina da je Vlada Todorović bio u Sarajevu i posjetio moju mamu! Sada mi je u planu samo rad na knjizi, a što se tiče pjesme - i to ćemo uskoro. O "Zadruzi" neću ništa da komentarišem, nisam imala predstavu šta se dešava napolju. Čula sam da su napola prekinuli ono što sam rekla, a rekla sam samo "sram vas bilo" i to je dovoljno. Hvala vam mnogo i nastavite da me podržavate, ovo nije kraj - ispričala je Zerina danas u live-u na Instagramu.

1

2

 

 

Ne propustite