TRAGEDIJA POTRESLA SRBIJU! Objesila se mlada majka: Ostavila oproštajno pismo koje otkriva PAKAO, imala je samo jednu želju

Objavljeno:18.03.2019 - 20:21
A A A Times Arial

Slučaj maltretiranja i nasilja nad M. J. (30) iz Ivanjice, koja se prošlog utorka objesila i za sobom ostavila oproštajno pismo u kome navodno za svoju smrt optužuje svog supruga koji ju je godinama tukao, nekoliko puta je, prijavljivan policiji i Centru za socijalni rad.

Ovu informaciju potvrdila je "Večernjim novostima" i rođaka M. J, ali zvaničnih podatak o tome pomenuti list juče nije uspio da dobije.

Ono što je sigurno jeste da bi se nesrećna žena, uvek poslije prijave, ipak, ponovo vraćala nasilniku, sa kojim ima šestogodišnju kćerku, piše ovaj list.


- Bježala je nekoliko puta kod svojih roditelja u Crnjevo. Ona je pričala kako ju je muž premlaćivao, jednom joj je polomio ruku i bacio kroz prozor kuće - kazala je pomenutom listu rođaka neserćne žene.

Roditelji je vraćali mužu nasilniku

Roditelji međutim opet po njenom kazivanju, nisu željeli da je vrate u rodnu kuću, već su je uvijek vraćali mužu. Valjda ih je bilo sramota da im se kćerka razvede i da se vrati njima.

Navodno, još jedan dokaz da je M. J. spas našla u samoubistvu jeste i njeno oproštajno pismo u kome je navela da je za sve kriv njen suprug, koji je dosta stariji od nje.


U posljednjoj poruci svojim najmilijima napisala je i da želi da bude sahranjena u svom rodnom mjestu, u Crnjevu, kraj svojih predaka, a ne u selu u kome je živjela sa mužem i kćerkom.

Takođe, njena posljednja želja bila je i da ne želi da joj na sahranu dođe suprug, kao i njegova bliža rodbina. To potvrđuje i što je na umrlici među ožalošćenima ne stoji ime njenog muža, pišu "Novosti".


- Ne znam šta je radila policija i ljudi iz centra za socijalni rad. Ona je javno svima pričala da je muž maltretira. Kako se i zašto ona vraćala uvijek njemu, to ne znamo. Pitanje je da li je ovdje izostala prava reakcija nadležnih, te da li je ova nesreća mogla da se izbjegne. Još jedno pitanje koje se nameće je, ako je njen muž nasilnik, kako je dijete i dalje kod njega - pita se sagovornica pomenutog lista.

Objesila se u kući

Nesrećna ćena se, kako pišu Novosti, obesila u domaćinstvu u kome je živjela sa suprugom i kćerkom. To se dogodilo kada je on u utorak odveo dijete kod ljekara. Po sopstvenoj želji, sahranjena je na groblju ivanjičkog naselja Crnjevo. Njenoj kćerki, piše list, prema riječima poznanika M. J, niko nije rekao kako je majka izgubila život.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu


 
011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za spriječavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA