OVO JE KUĆA KSENIJE PAJČIN NA SELU: A onda su ugledali NJU kako prilazi kapiji, MISLILA JE DA JE NIKO NEĆE VIDJETI (FOTO)

Show
OVO JE KUĆA KSENIJE PAJČIN NA SELU: A onda su ugledali NJU kako prilazi kapiji, MISLILA JE DA JE NIKO NEĆE VIDJETI (FOTO)
.

Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi  odnijela je cvijeće na dan ubistva pjevačice Ksenije Pajčin, ali ne na njeno grobno mjesto.

Ona  i vlasnik imanja u kome se snimao rijaliti šou "Farma" Dragan Mladenović Proka obišli su Ksenijinu kuću u Lisoviću u kome je boravila kao mala.

1

Ksenija i njen tadašnji dečko koji ju je ubio, a potom izvršio samoubistvo u ovom selu doživjeli su saobraćajnu nezgodu, a ostaci ovog automobila i dalje su na mjestu nesreće.

Proka i Sindi, ostavili su cvijeće ispred kuće pokojne Ksenije:

2

- Ovo je Ksenijina kuća, ona je voljela da šeta ovom ulicom i malim psom kojeg je imala, voljela je da ga šeta ovuda, ovaj prirodu i ovaj vazduh. Često je dolazila ovdje - kaže Proka.

Već devet godina stanar zgrade u kojoj je živjela pjevačica Ksenija Pajčin ne može da zaboravi jeziv zločin kada je maneken Filip Kapisoda vatrenim oružjem ubio svoju tadašnju pjevačicua Kseniju Pajčin, a zatim izvršio samoubistvo. 

64071-1ksenija

"I danas se sećam tih suza, kuknjave, jadne Ljubice koja je zatekla mrtvu kćerku, te nezapamćene tragedije koja je zadesila jednu porodicu, a moje komšije i prijatelje. Dan kada je taj Kapisoda ubio našu predivnu Kseniju... - ovim riječima i sa suzama u očima započeo je ispred zgrade u Nikšićkoj ulici na Voždovcu svoju ispovijest za Pink komšija i prijatelj porodice Pajčin.

ksenija-filip1-450x270

On se osvrnuo na dan prije tragedije, tačnije na 15. mart, kada je izbila teška svađa između ljubavnog para.

"Sjećam se kao da je bilo juče. Moj sin i ja smo bili ispred zgrade kada se sa renta-karom pojavio Filip. Sa njim je bio i onaj Karamela. Bila je opšta frka i svađa. Moj sin je tada vidio da Kapisoda u kolima ima pištolj! Rekao mi je: “Tata, hajde da mu uzmemo pištolj”, ali sam ga ja spriječio jer su to ipak Crnogorci, nisam želio da nam sutra neko naudi. Gore u stanu prštalo je sve od svađe, lupali su prozorima, vratima, derali su se! Ksenija je u jednom trenutku otvorila vrata stana, a njen pas Milisav je pobjegao kod mene! Sutradan oko 16 časova se desilo ubistvo i samoubistvo. Strašno, šta da vam kažem... - ispričao je komšija. 

ksenija

On je kazao da mu Ksenija mnogo nedostaje, da često ide na njen grob, kao i da je njena majka Ljubica prije nekoliko godina prodala stan u kojem se desila tragedija.

"Da, prodali su taj stan. Kupili su neki ljudi koji nisu iz Srbije. Rijetko ih viđamo. Znam da su ga potpuno renovirali prije nego što su se uselili u njega." - govorio Ksenijin nekadašnji komšija.

1ksenija-gk6

MISTERIOZNA PORUKA I BIJELA RUŽA: Zaledit ćete se kada vidite šta se nalazi na ulazu u zgradu gdje je prije devet godina KSENIJA mučki UBIJENA

 Na pitanje šta je prema njegovom mišljenju bio uzrok tragedije, te da li je istina da je Ksenija bila trudna, on je odgovorio: 

"Ksenija, koliko znam, nije bila trudna. To mi je i Ljubica rekla nakon obdukcije. Taj Filip je bio iskopleksiran, nesiguran... Ksenija je bila jaka, vesela, prodorna žena." - navodi on.

Ne propustite