STRAŠNA TRAGEDIJA: Poginuo otac troje malodobne djece u eksploziji

Aktuelno
STRAŠNA TRAGEDIJA: Poginuo otac troje malodobne djece u eksploziji
.

U eksploziji koja se oko 10 sati dogodila u Ulici Rade Končara u Donjem Vidovcu jedna je osoba poginula. Kako piše Emedjimurje, poginuo je 41-godišnjak.

Eksplozija se dogodila u novouređenom Zlatarskom domu koji je lociran iza Doma kulture.

O ovom događaju oglasila se i međimurska policija.

"Danas, 18. marta oko 10 sati u Donjem Vidovcu, Ulici Rade Končara, došlo je požara i eksplozije unutar objekta društvenog doma u obnovi. Tom je prilikom, na žalost, nepoznata muška osoba smrtno stradala. Požar su ugasili pripadnici DVD Donji Vidovec i Sveta Marija te Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca.

Popucala stakla na automobilu

t

Provodi se očevid uz inspektora zaštite od požara Policijske uprave međimurske i inspektora za zaštitu na radu. Kriminalistička istraživanja su u toku", kazali su ranije iz policije.

Od siline eksplozije srušen je cijeli zid sa stražnje strane, popucali su prozori na Domu kulture i stakla na automobilima.

t1

priča mještanka čiji je auto stradao u eksploziji.

Eksplozija je šokirala žene koje rade u jednoj obližnjoj tvrtki.

"To je bilo za neopisati. Strašna eksplozija. Popucala su nam stakla, a jedna je djevojka baš radila kod prozora. Još uvijek drhtimo od šoka", rekla je jedna od radnica koje su prekinule s proizvodnjom i otišle kućama.

ttz

Poginuo otac troje malodobne djece

Zlatarski dom uređuju članovi Moto nautičkog kluba Vidovski zlatari i dobili su novac iz EU. Nakon vanjskog uređenja krenulo se u unutrašnje.

"Radovi privodimo kraju. Stigao nam je i akvarij. Veselili smo se ovom projektu i onda se dogodi ovakva tragedija", sa suzama u očima ispričao je jedan od članova udruge. Nagađa se da je eksplodirala plinska boca.

zt

Prema pričanju mještana navodno je stradao muškarac mlađe životne dobi D.C. (41) koji je obavljao radove u domu. Otac je troje malodobne djece. Događaj je ovo koji je Donji Vidovec zavio u crno. Više detalja bit će poznato nakon očevida.

zu

Ne propustite