KARLEUŠA nakon SMRTI MAJKE SELI U KUĆU DRAGANA STOJKOVIĆA PIKSIJA: Evo i zbog čega

Show
KARLEUŠA nakon SMRTI MAJKE SELI U KUĆU DRAGANA STOJKOVIĆA PIKSIJA: Evo i zbog čega
Također, kako smo saznali, odluku da upišu kćerke baš u tu školu, donijeli su između ostalog i zbog lokacije na kojoj se nalazi.

Duško i Jelena su riješili da kćerkama promjene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Prije svega zbog skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše.

- Kako djeca u tim godinama u kojima su Nika i Atina, znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubjeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i vjeruju da novi drugari njihovih kćerkica neće znati ni ko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a kamo li šta im se u privatnim životima dešavalo -  ispričao je za Alo.rs izvor blizak pjevačici. 

Također, kako smo saznali, odluku da upišu kćerke baš u tu školu, donijeli su između ostalog i zbog lokacije na kojoj se nalazi. 

- Duško i Jelena se do kraja proljeća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati nalazi se na 5 minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srbijanskoj prijestonici iskoristiti i za nadgledanje istih -  kaže naš izvor. 

Prema našim saznanjima, Duško Tošić će ostati u Beogradu još nedjelju dana nakon čega će se vratiti u Kinu, a plan je da mu se uskoro pridruže i supruga sa kćerkama. 

- Jelena je otkazala sve nastupe tako da se u potpunosti posvetila porodici i kćerkama. Svakoga dana odlazi na majčin grob, a nakon toga sa suprugom završava zaostale porodične obaveze. Do proljećnog raspusta će biti u Beogradu, a onda će sa Atinom i Nikom otići u Kinu kod Duška - završava izvor. 

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići, spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina staje oko 10.000 eura, dok se hrana i prijevoz do škole i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale vanškolske aktivnosti, uključujući izlete, knjige, boravak.

Ne propustite