SRBIJA NA NOGAMA, SVE SE SAZNALO: Njih DVOJICA stoje iza ubistva OLIVERA IVANOVIĆA!

Aktuelno
SRBIJA NA NOGAMA, SVE SE SAZNALO: Njih DVOJICA stoje iza ubistva OLIVERA IVANOVIĆA!
.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić danas je u izjavi za medije kazao kako iza ubistva jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića stoje  kosovski predsjednik Hashim Thaci i predsjednik  kosovske skupštine Kadri Veselji i sadašnje vlasti u Prištini.

- Sve smo sigurniji da Thaci, Veselji i sadašnje vlasti u Prištini stoje direktno iza ubistva Olivera Ivanovića i očekujem da će naši istražni organi uskoro biti u prilici da pruže više podataka o ovom slučaju, jer to je nešto što cijeli svijet treba da zna - kazao je Đurić u saopštenju za javnost.

1

Dodao je i kako "Srbija nikome ne prijeti i, za razliku od Prištine, poštuje sve svoje građane, a Srbi na Kosovu i Metohiji svakako ne treba da brinu zbog Tačijevog zvjeckanja oružjem", jer će se država Srbija na odgovoran način starati o njihovoj budućnosti i bezbednosti.

- Tačijeva puška je prazna, baš kao što je lažna i prozirna njegova gluma želje za nastavkom dijaloga s Beograda, koja traje jedva koliko i sastanci sa stranim predstavnicima. Prištinske prijetnje su pravo lice njihove politike. Duge cijevi, pritisci, antcivilizacijske takse, stotine napada na Srbe bez kazne, to je njihova politika - politika prošlosti - rekao je Ðurić.

769037-marko-djuric-aleksandar-vucic-ls

- Borićemo se i za budućnost i bolji život naših građana Albanaca u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa, koji nikada u centralnoj Srbiji neće biti nepoželjni i diskriminisani onako kako su nepoželjni i diskriminisani Srbi na Kosovu i Metohiji od strane prištinskog režima - zaključio je on.

thaci

Sa druge strane, Thaci je naveo kako Beograd stoji iz ubistva Ivanovića i zapretio da će tzv. Kosovo vojskom i policijom odgovoriti "na svaku prijetnju" Srbije.

Ne propustite