NEVIĐENI SKANDAL, POGLEDAJTE ŠTA JE VRANJEŠ RADIO SEVERINI: Šok prepiska, TEK ĆE SADA BITI HAOS!

Show
NEVIĐENI SKANDAL, POGLEDAJTE ŠTA JE VRANJEŠ RADIO SEVERINI: Šok prepiska, TEK ĆE SADA BITI HAOS!
.

Nakon afere sa Jelenom Karleušom, u javnosti su isplivale nove informacije o Ognjenu Vranješu.

Naime, kako saznaje "Informer.rs", Vranješ je bio blizak i sa Severinom Kojić.

severina

- Ognjen je očigledno slab na pjevačice. Pored Jelene Karleuše, bio je blizak i sa Katarinom Kulić, a pokušavao je da smuva i Daru Bubamaru i Severinu Kojić - priča izvor i dodaje:

- Seve je Ognjenu zapala za oko kad su u javnost procurile njene golišave fotke, najprije u avgustu prošle godine, a zatim i početkom oktobra. Čim su objavljene njene fotke sa golim grudima, koje je snimila selfi-štapom, fudbaler joj je poslao dvije poruke: "Je l' ovo moguće? Prezgodna si! Goriš", a zatim i "Brutalna si ribetina".

vranjes-13

- Koliko zna, Seve mu nije uzvratila udvaranjem. Čudila se što ima herca da startuje preko društvenih mreža jer zna da je udata. Mogla je da objavi njegove poruke i javno ga izblamira, ali nije željela da se petlja u to - objašnjava izvor za "Informer" i dodaje da se Vranješ već godinama loži na hrvatsku pjevačicu.

severina-insta-08122018

- Ognjenu je Seve slaba tačka još od njenog filmića sa jahte, koji je objavljen kad je on imao samo 15 godina. Otad često ponavlja drugarima da će je kad tad osvojiti- priča izvor, koji je zatim odgovorio i na to da li je fudbaler sa Severinom zapravo htio da Jelenu napravi ljubomornom.

jelena-vranjes

- Ima i toga. Kad ga je Jelena šutnula i odlučila da ostane sa mužem Duškom Tošićem, počeo je da muva sve živo. Možda je namjerno pokušao da zavede Seve, jer zna da se Jelena i ona takmiče u popularnosti - završava sagovornik za "Informer".

Ne propustite