"UŠLA SAM U STAN, SVUDA JE BILA KRV, IVANA SE NIJE POMJERALA": Najbolja drugarica otkrila jezive detalje, ĐORĐE DOŠAO U BOLNICU!

Aktuelno
"UŠLA SAM U STAN, SVUDA JE BILA KRV, IVANA SE NIJE POMJERALA": Najbolja drugarica otkrila jezive detalje, ĐORĐE DOŠAO U BOLNICU!
.

Ivana Filipović (22) smogla je snage da nazove prijateljicu da dođe po nju nakon što ju je brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24).

 - Dođi kod mene, Đorđe me pretukao - kazala je ona preko telefona najboljoj drugarici, koja je prva došla u stan gdje je ležalaa Ivana.

- Kada sam ušla u stan, zapanjila sam se i šokirala prizorom. Krvi je bilo svuda, na podu, na krevetu, na stolu... Ivana je ležala na krevetu, u krvi, nije mogla da se pomjeri, teško je disala, a govorila skoro nečujno i veoma teško. Rekla mi je da ju je, čupao za kosu, tukao svuda po tijelu rukama i nogama i svim što je dohvatio, bacao po stanu, stavljao vrelu peglu na tijelo - priča ona za "Telegraf.rs".

2

Uspjela je da drugaricu povede taksijem u Urgentni centar, ali tu drama nije bila gotova.

- Ljekari su nas brzo primili, a dok smo čekale na snimanja i analize koje su ljekari rekli da moraju da se urade, ja sam Ivanu sakrila u nekom dvorištu u blizini, kao da sam znala da će se Đorđe pojaviti. On je stigao prije policije i vidio je samo mene, sleđenu od straha.

Vikao je: Gdje je Ivana? Zašto ste morale ovdje da dolazite? Samo to je ponavljao. Ubrzo su stigli policajci. Na pitanje: Da li ste tukli vašu djevojku odgovorio je: Ne, ja sam sada došao sa posla. Odveli su ga, a inspektor Stevan je sve vrijeme ostao sa nama što nam je objema mnogo značilo jer smo bile preplašene i zabrinute i mnogo smo mu zahvalne zbog toga - nastavlja Ivanina najbolja drugarica.

1

Ona je otkrila da se Ivana od ranije plašila Đorđa, i nije smjela da raskine, jer je prijetio da će je ubiti.

Njega je policija poslije incidenta privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

Ne propustite