JELENA U STANU PLAČE, POGLEDAJTE GDJE SU USLIKALI DUŠKA: Ona mu sjedi u krilu, MISLIO JE DA GA NIKO NE VIDI! (FOTO)

Aktuelno
JELENA U STANU PLAČE, POGLEDAJTE GDJE SU USLIKALI DUŠKA: Ona mu sjedi u krilu, MISLIO JE DA GA NIKO NE VIDI! (FOTO)
.

Jelena Karleuša još uvijek se ne oporavlja nakon smrti majke Divne.

U OVOM SELU JE ŽIVJELA ANA SEVIĆ PRIJE NEGO JU JE ODATLE IZVUKAO DARKO LAZIĆ: Ovaj prizor će vas ostaviti bez teksta​

Njen suprug Duško Tošić odložio je put u Kinu, kako bi mogao biti uz Jelenu, koja prolazi kroz najteže trenutke u svom životu

jelena-karleusa-dusko-tosic-anotnio-ahel-660x468

Fudbalski reprezentativac Srbije morao je prošle nedjelje da se vrati svakodnevnim obavezama prema fudbalskom klubu Guangdžou R&F, ali u dogovoru sa Draganom Stojkovićem

Piksijem uspio je da produži boravak u Srbiji. Njega je supruga molila da ostane uz nju i on je produžio boravak kako bi joj pomogao da izađe iz depresije.

 Dok ona pati za majkom, on je maksimalno posvećen kćerkama Atini i Niki.

5bf5140e-7e90-4f0b-a422-59710a0a0a6a-jelena-karleusa-dusko-tosic-1-previeworg-750x500-1

- Duško je u septembru zbog očeve smrti odmah doputovao iz Kine, ali se vratio posleij sahrane. Međutim, sada je situacija sasvim drugačija. On je svjestan koliko je njegova supruga loše zbog tragedije koju je doživjela i spreman je na sve da joj pomogne da opet bude ona stara. Duško provodi vrijeme sa njom i djecom, a dugim razgovorima pokušava da je ohrabri i stavi joj do znanja da život ide dalje - otkriva izvor za "Kurir.rs" i dodaje da je Tošić pažljiv prema Jeleni, koja je u veoma teškom psihičkom stanju.

1

Foto: Kurir.rs

Paparaco Kurira prije dvije večeri uslikao je fudbalera na večeri sa kćerkom Nikom i prijateljima u restoranu koji je u vlasništvu bivšeg fudbalera Nikole Lazetića. Duško se zadržao oko dva sata na večeri, a onda se sa djetetom uputio ka svojm stanu Dedinju, gdje ga je čekala Jelena.

Ne propustite