NAPUSTILA BEOGRAD I VRATILA SE U SELO: Ovako izgleda Stojin ranč u njenom rodnom mjestu, njen muž ne želi da živi tamo!

Show
NAPUSTILA BEOGRAD I VRATILA SE U SELO: Ovako izgleda Stojin ranč u njenom rodnom mjestu, njen muž ne želi da živi tamo!
.

Pjevačica Stojanka Novaković Stoja svoj mir pronašla je u svom rodnom selu Perlezu. Posljednjih nekoliko godina, ona sa suprugom Igorom mnogo više vremena provodi tamo, nego u Beogradu.

- Stoja obožava svoj ranč u Perlezu. Tamo uglavnom provodi vrijeme preko nedelje. Jedino ako ima neka snimanja, ona je u Beogradu, vikendom putuje na nastupe. Međutim, čim sleti na aerodrom, ona bježi tamo. Ne voli grad uopšte - otkrio je prije nekoliko meseci za „Blic puls“ izvor blizak pjevačici.
stoja-ranc1

- Pored toga što se tamo osjeća kao svoj na svome, njoj neizmjerno prijaju mir i spokoj koje nosi malo mjesto iz kojeg je potekla, te samo tamo može da napuni baterije za sve izazove koje nosi njen posao. To seosko imanje je spasava od ludila koje vlada na estradi, od stresnog i napornog posla jedne pjevačice. Stalna putovanja, snimanja, treba to podnijeti, a ona to ovako radi. Često ume da kaže da bi poludjela da joj nema njenog sela, gdje pobjegne od brzog i ludog života u gradu - dodao je izvor.

stoja-ranc

Nakon smrti roditelja Stoja je porodičnu kuću renovirala i od nje napravila pravu oazu mira. Stoja svoj ranč, koji je od srpske prijestolnice udaljen svega 40-ak kilometara, na otprilike pola puta između Beograda i Zrenjanina, ne voli da pokazuje u javnosti.
 stojaranc4

- Ne želi tu kuću da slika. Hoće da sačuva bar to parče privatnosti. Inače, tamo je zaista predivno. To je imanje sa puno cvijeća sa prostranom baštom. Iako mnogi misle da je to neki luksuz, naprotiv, ta kuća ne odskače pretjerano od okoline po izgledu, samo što je digut veći zid oko kuće da bi se sačuvala privatnost. Stoja je baš takvu kuću htjela u seoskom maniru, skromniju, jer već u gradu ima jednu od koje zastaje dah. Tamo je stvarno srećna i uvijek nađe neku zanimaciju. Ona trenutno tamo organizuje da se u dvorištu poseje trava i još neke pojedinosti u vezi sa uređivanjem dvorišta. Nju to ispunjava. Najradije se u grad ne bi ni vraćala, ali mora zbog Igora, koji ne voli selo - završava sagovornik.

stojaracn3

Stojin muž je  potvrdio da Stoja živi na selu, a on u gradu i da tako funkcionišu već godinama, prenosi Pulsonline.rs.

Kad je proljeće i ljeto, ona je više tamo nego u gradu. Ide tamo da liječi živce (smijeh). Ja sam lično mislio da će vremenom rijeđe tamo ići, ali ona tamo ide sve češće. Ona je pokušavala deset godina, koliko smo zajedno, mene tamo da navuče, da me navikne, ali nije joj pošlo za rukom. Ja odem tamo, ali ne mogu dugo ostanem. Odem na dan-dva najviše. Izdržim duže pod vodom nego tamo. Nisam sa sela i ne prija mi boravak tamo, a ona voli tamo da bude više nego bilo šta drugo - rekao je Igor Jovanović.

 

Ne propustite