PRELIJEPA HOLIVUDSKA ZVIJEZDA UŽIVA U BEOGRADU: Ona već 2 mjeseca u srpskoj prijestonici i nećete vjerovati šta radi u slobodno vrijeme

Film
PRELIJEPA HOLIVUDSKA ZVIJEZDA UŽIVA U BEOGRADU:  Ona već 2 mjeseca u srpskoj prijestonici i nećete vjerovati šta radi u slobodno vrijeme
Za lijepu glumicu Džesiku Grin, poznatu po seriji Roman Empire, koja u Predstraži tumači glavnu rolu, važno je da nakon napornih i cjelodnevnih snimanja nađe vremena za sebe.

Holivudski glumci koji snimaju drugu sezonu planetarno popularne serije Predstraža (The Outpost), već drugi mjesec borave u Srbiji. Na Beograd su se lahko navikli, pa svakodnevno uživaju u srpskim specijalitetima i obilascima prestonice. Za lijepu glumicu Džesiku Grin, poznatu po seriji Roman Empire, koja u Predstraži tumači glavnu rolu, važno je da nakon napornih i cjelodnevnih snimanja nađe vremena za sebe.

Zato je dio jučerašnjeg dana provela u jednoj poliklinici na Vračaru. Saznajemo da je izrazila želju da osvježi, hidrira i nahrani lice. Zato je uradila popularan tretman, koji predstavlja najnoviji trend u svijetu – PRP proceduru.

Ovaj tretman poznat je kao “vampirski” i podrazumijeva osvežavanje lica sopstvenom krvlju sa velikom količinom faktora rasta.

Nakon posjete poliklinici, njegovana lepotica Džesika Grin je sa kolegom sa seta Anandom Desai-Baroćijem, opuštena i nasmijana uživala u slobodnom danu u Beogradu.

Ne propustite