SLOMLJENA KARLEUŠA PREKLINJALA DUŠKA DA JE NE OSTAVLJA: Nakon sahrane desila se DRAMA, JELENA OČAJNA!

Aktuelno
SLOMLJENA KARLEUŠA PREKLINJALA DUŠKA DA JE NE OSTAVLJA: Nakon sahrane desila se DRAMA, JELENA OČAJNA!
.

Jelena Karleuša teško podnosi gubitak majke Divne.

EVO ŠTA STOJI U DIVNINOM TESTAMENTU, JELENE KARLEUŠE NEMA NIGDJE: Evo ko naslijeđuje svu njenu imovinu, OVO JE ŠOK!​

Zbog toga je molila Duška da odloži povratak u Kinu kako bi bio uz nju i pomogao joj da lakše prebrodi tugu za preminulom majkom, kazao je izvor za "Kurir.rs".

jelena-karleusa

Naime, Duško će uskoro morati da se vrati klupskim obavezama koje ima u Kini.

U Srbiju je došao samo zbog sahrane Divne, gdje se nije odvajao od supruge, koja ga je preklinjala da odloži povratak u Kinu. Njoj znači da on bude uz nju u najtežim životnim trenucima.

Nakon saznanja da je Divna umrla od posledica teške bolesti, Jelena je konstantno na lijekovima za smirenje, te još uvek u potpunosti nije svjesna realnosti. Ona ima potrebu da neko bude uz nju 24 sata, a najviše potrebu za blizinom muža.

5bf5140e-7e90-4f0b-a422-59710a0a0a6a-jelena-karleusa-dusko-tosic-1-previeworg-750x500-1

- Ne ostavljaj me samu, ne odlazi u Kinu! Ostani pored mene, ne mogu da izdržim, ne znam kako ću sama ovo preživjeti - rekla je Karleuša mužu, ali on zbog ugovora koji ima s fudbalskim klubom Guangdžouom R&F mora da otputuje u Kinu.

Izvor navodi da je JK neutješna, a kako je juče objavljeno, pod tolikim je stresom da se dešava da ostane bez glasa.

jelena-karleusa-2-1024x683

- Jako je loše! Po cijeli dan plače i doziva majku. Ona ne želi da je kćerke takvu gledaju, pa su djevojčice kod tetke u Zrenjaninu - kaže izvor i dodaje da svi koji su bliski s Jelenom daju sve od sebe da joj pomognu kako bi izašla iz depresije.

20180527mmtosic02

- Sve je palo na Duškova leđa. On se maksimalno trudi da Karleuši ublaži bol, ali i on je slomljen. I njemu je teško pala Divnina smrt, volio ju je i cijenio. Bio je vezan za nju, a pogotovo kada se razboljela. Davao je sve od sebe da je spase, a više puta je govorio da ima najbolju taštu na svijetu i da joj je mnogo zahvalan na svemu što je činila za njega. A Jelenu razumije jer je i on prije samo šest mjeseci ostao bez oca - završava izvor za "Kurir.rs".

NAKON SMRTI JELENINE MAJKE, MARIJA ŠERIFOVIĆ NA KONCERTU URADILA NEŠTO NEVJEROVATNO: Svi zaplakali kad su ovo čuli (FOTO)

 

Ne propustite