Među prvima se pojavio ON na sahrani Divne Karluše: U ruci je nosio cvijeće, plakao je neutješno, a onda je uradio OVO

Aktuelno
Među prvima se pojavio ON na sahrani Divne Karluše: U ruci je nosio cvijeće, plakao je neutješno, a onda je uradio OVO
.

Jelena Karleuša je uz pomoć najbližih prijatelja i tetke Danijele organizirala sahranu koja će biti održana danas na Bežanijskom groblju u 14.30 sati. 

Kako prenose srbijanski mediji, Jelena je željela da njena majka bude sahranjena po hrišćanskim običajima.

jj

Pošto nisu imali porodičnu grobnicu, pjevačica je majci grobno mjesto osigurala na Novom bežanijskom groblju, za šta je izdvojila više 20.000 eura.

d

- Kada je Divna umrla, Jelena nije bila u stanju sve organizirati sama, ali njeni najbliži saradnici i dobri prijatelji pomogli su joj oko svega. Oni su već u nedjelju zvali nadležne na groblju i kupili grobnicu. Njena želja je bila da to bude porodična grobnica, a mjesto koje je izabrala spada u najskuplja. Cijena grobnog mjesta na takvim parcelama, koje se nalaze odmah pored crkve, veoma je visoka, a veliki problem je i što ih je ostalo vrlo malo. Jelena nije marila za novac, samo je željela ispuniti Divninu želju, te joj suma koja je iznosila nešto više od 20.000 eura uopće nije bila bitna - govore izvori za medije u susjednoj zemlji.

divna-ns

Divnina porodica morat će biti tamo oko 13.30 sati da bi sve pripremili.

Danas se prvi pojavio Velimir Mitrović Gale, nekadašnji dečko Divne Karleuše na Divninoj sahrani.

p

FOTO: A. IVANOVIĆ / RAS SRBIJA
 
U ruci je nosio cveće, plakao je neutešno, a kada je ostavio cvijeće obrisao je suze i lice prekrio naočarima za sunce.

p1

Bili su zajedno 17 godina, rastali su se prije deset godina, a Gale je prije nekoliko dana kada je Divna Karleuša umrla izjavio da bez obzira na vrijeme bol za njom nikada neće proči.

 

Ne propustite