POGORŠALO SE STANJE VODITELJICE, DOKTORI SE HITNO OGLASILI: Evo šta se događa, svi u panici!

Aktuelno
POGORŠALO SE STANJE VODITELJICE, DOKTORI SE HITNO OGLASILI: Evo šta se događa, svi u panici!
.

Voditeljica Dea Đurđević teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 7. februara.

Voditeljica se i dalje nalazi na odjelu intenzivne njege, gdje ljekari čine sve da bi ruku koja joj je bila iščupana vratili u funkciju.

Iako je stanje išlo na bolje, čini se kako se ta situacija sada promijenila, a u najgorem stanju se nalaze pluća.

509043-dea-ls

- U posljednjih nekoliko dana bilo je nekoliko komplikacija, ali je trenutno najveći problem sa Deinim plućima. Skuplja joj se voda od ležanja, i ljekari su morali hitno da reaguju kako bi joj tu vodu izvadili. Ovo na žalost nije jedina komplikacija i sumanuto je pričati o tome da je ona dobro - kaže izvor za Espresso i dodaje:

- Naravno da nije dobro, i nije ni realno da bude dobro neko ko je imao toliko tešku nesreću kao što je Dea imala. Ona je sva izlomljena, a pored lomova butine i potkolenice, najteža je povreda karlice. Samo za to se u bolnici leži minimum tri nedjelje, a da ne pričamo onda o ovom ostalom. I tu je naravno ruka koja jeste prišivena ali dok Dea ne izađe iz šoka, u kom se još uvijek nalazi, ne može se znati da li je funkcionalna ili nije", objašnjava izvor.

dea-djurdjevic-rtv-pink-750x500

- Očekuje se da će iz stanja šoka izaći tek za jedno nedjelju do deset dana. Za ovako teške nesreće kao što je njena, stanje šoka ume da potraje i duže. Ona zna šta joj se desilo, ali i dalje je to neko polusvesno stanje, gdje ona stvari i dalje ne prihvata racionalno. S obzirom na to da ne može da ustaje iz kreveta, nego je vezana za njega, postavljen joj je kateter, a zbog lomova, cijela je u cijevima kojima je fiksirana - kaže izvor.

- Kako god to zvučalo, ona je u stvari imala sreće što je prethodno imala taj udes. Jer bez obzira na to što je to bio mali udes, ona je već tad nalučila adrenalin, i to je pomoglo, da ostane svjesna svega i kada je usledilo sve ono ostalo. Tijelo je već bilo pod adrenalinom, i na neki način već pripremljeno za ono što se poslije desilo. Tu se onda nalučio još jači adrenalin, pa zbog toga nije imala ni unutrašnja krvarenja, i mogli su odmah da joj prišiju ruku - dodaje izvor.

dea-djurdjevic-insta-770x410

Zbog adrenalina je tako i reagovala.

- Tog momenta kad se sve desilo, ona je bila u stanju teškog šoka, zbog kog je reagovala tako kako jeste. Inače ona tada ničega nije bila svjesna. Trenutak kad je prvi put shvatila šta se dešava je onaj kada su je doveli u bolnicu, i kad je tamo stigla. Ona je tek tad shvatila da je ostala bez ruke. Tad je pitala ljekare "zašto idemo na operaciju, šta ćete da mi radite", rekli su joj "da vam prišijemo ruku", i tek je tada registrovala, ali je ostala mirna  - kaže izvor.

(Novi.ba/Espreso.rs)

Ne propustite