Šabanov vanbračni sin mora u bolnicu, teško je bolestan: A kad čujete na koji način prikuplja novac za liječenje, plakat ćete kao malo dijete (FOTO)

Aktuelno
Šabanov vanbračni sin mora u bolnicu, teško je bolestan: A kad čujete na koji način prikuplja novac za liječenje, plakat ćete kao malo dijete (FOTO)
.

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lijekove. Legendarni pjevač narodne muzike, Šaban Šaulić, sahranjen je jučer u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Pjevača su ispratili njegovi najuži članovi porodice, mnogobrojni prijatelji i obožavaoci.

Na Novom groblju se pojavio i Šabanov vanbračni sin Robert Šaulić, koji se nikada ranije nije pojavljivao u javnosti zbog čega je skrenuo veliku pažnju javnosti na sebe. Robert nije bio raspoložen da daje izjave, a on je Šabanov sin kog je dobio prije braka sa Gocom Šaulić.

Za života, prema riječima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Šaban je davao 500 eura mjesečno svom vanbračnom sinu. Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa jednom babom, o kojoj bubnjar legendarnog pjevača ne zna ništa.

2

Prema informacijama koje smo saznali, Šabanov sin Robert, ima velikih zdravstvenih problema i teško je bolestan. Njegove komšije navode kako je posljednjih mjeseci više bio u bolničkom krevetu, nego što je vrijeme provodio kod kuće.

3

Takođe, prema navodima, Robertovo zdravlje se malo poboljšalo nakon bolničkog liječenja, ali vanbračni sin Šabana Šaulića kroz dvije do tri nedjelje ponovo bi trebalo da se vrati u bolnicu, jer mu se stanje pogoršava.

1

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lijekove. Takođe, komšije hvale Roberta govoreći kako je veoma vrijedan čovjek, zbog čega ljudi iz Šaulićevog komšiluka već duže vrijeme skupljaju novac kako bi mu obezbijedili lagodniji život.

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživio.

z

Ne propustite