CECA DOŠLA NA SAHRANU ŠAULIĆU, A ONDA UGLEDALA DRAGANU SA KOJOM JE U SVAĐI: Njihova reakcija ostavila je sve bez riječi (FOTO)

Aktuelno
CECA DOŠLA NA SAHRANU ŠAULIĆU, A ONDA UGLEDALA DRAGANU SA KOJOM JE U SVAĐI: Njihova reakcija ostavila je sve bez riječi (FOTO)
.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić danas je sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Sahrani je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti iz regiona.

Šaban Šaulić uspio je da na ovaj dan ujedini i pomiri estradne ličnosti koje su bile u svađi tokom prethodnih godina.

1

FOTO: TANJUG/ TANJA VALIČ

Pored udovice Gordane Šaulić sjedio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačića, koji nije skrivao suze. Dok su na ekranu išle slike i čuo se Šabanov glas Dačić je brisao suze. 

Blizu su sjedile Svetlana Ceca Ražnatović i Dragana Mirković koje su plakale kao kiša. Ujedinio ih veliki duh Šabana Šaulića, piše "Kurir.rs". 

1

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

1

Foto: Marko Jovanović

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković nisu mogle da zaustave suze na komemoraciji Šabanu Šauliću, kralju narodne muzike koji je tragično stradao 17. februara 2019. u Njemačkoj.

Ceca je sjedila u prvom redu, pored Zorice Brunclik, a sve vreme je kosu prebacivala preko lica kako bi što više može sakrila suze.

Dragana je sjedila odmah iza nje, a od momenta kada je sela u salu počela je da plače i nije se smirila.

I kuma Zorica Brunclik i Miroslav Ilić su se rukovali na komemoraciji, iako su dugo bili u svađi. Iako su se pomirili prije dve godine u Sarajevu, rijetko ko ih je vidio zajedno. 

1

FOTO: SONJA SPASIĆ

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite