GRIZLE SE, ČUPALE I GREBALE: Taksista šokiran

Šokantno!
GRIZLE SE, ČUPALE I GREBALE: Taksista šokiran
.

Sve je počelo u jutarnjim satima. Taksi je bio parkiran na ulici, a on se nalazio u blizini kada mu je zazvonio telefon. Međutim, nije bilo uobičajenog poziva za vožnju taksijem, već su ga kolege zvale da mu kažu da se žene tuku u njegovom automobilu!

238046-zenska-tuca-1000x0-f


"Zvali su me da mi jave da se tri žene tuku u mom taksi vozilu. Dotrčao sam i pokušao da ih razdvojim, a ljudi oko mene su se smijali "priča vozač iz "Aurora" taksija o incidentu koji se dogodio u Nemanjinoj ulici, a video-snimak tuče je postao hit na društvenim mrežama


"Dotrčao sam do auta i ugledao nevjerovatnu scenu, bio sam u šoku. Video sam tri žene kako se tuku i prepoznao svoje dvije prijateljice, koje su inače sestre. Zato sam, kao što bi svaki normalan čovjek uradio, odmah priskočio u pomoć. Pošto je moja prijateljica bila djelimično van vozila, pokušao sam da je povučem i tako ih razdvojim, ali sam onda vidio da je druga vuče za kosu. Pustio sam je, jer bi to bio kontraefekat " priča taksista.
Potom je, objašnjava, stao i razmišljao kako da ih razdvoji i prekine tuču, dok je njegov drug samo posmatrao, a ostali okupljeni su se smijali.


 

"Nije mi bilo smiješno ni u jednom momentu. One su bile izgrebane, izujedane, a nastavljale su da psuju i da se tuku. Pomislio sam da će mi slomiti sjedišta. Bio sam u šoku i cilj mi je bio samo da ih razdvojim. Zato sam prošao sa druge strane, otvorio vrata i povukao jednu za ruke. Tek tada je tuča prestala " priča sagovornik.

Na video-snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter, neki od komentara glasili su da je taksista na neprimjeren način dodirnuo suknju jedne od učesnica fizičkog sukoba.

"Nisam imao namjeru da joj podižem suknju. Ozbiljan sam i porodičan čovek. Nakon obračuna, kada sam uspio da ih razdvojim, treća djevojka iz Pančeva koju su moje dvije prijateljice tukle, koliko sam razumio, vikala je da hoće da zovemo policiju, a onda nestala. Ni njih dvije od tada nisam vidio, niti bih volio da vidim poslije svega što se desilo "objašnjava on i dodaje da su sve tri bile u alkoholisanom stanju, a u auto su ušle jer se zadnja desna vrata ne zaključavaju zbog pokvarene brave.

Ne propustite