MINUT ŠUTNJE ZA ŠABANA ŠAULIĆA, A ONDA SE U SALI ČUO OVAJ ZVUK: Niko nije mogao da zaustavi suze

Aktuelno
MINUT ŠUTNJE ZA ŠABANA ŠAULIĆA, A ONDA SE U SALI ČUO OVAJ ZVUK: Niko nije mogao da zaustavi suze
.

Porodica Šabana Šaulića stigla je u Skupštinu grada Beograda gdje se održava komemorativni skup zbog tragične smrti pjevača. 

saban2

 (Foto: E-stock)

Na komemoraciji su se okupile mnoge Šaulićeve kolege, javne ličnosti i poštovaoci njegove muzike, kao i njegova kćerka Sanela sa mužem Batom i sinom Lukom i Šabanov sin Mihajlo. 

zorica

"Naši ljudi tuguju u celom svetu, tuguje region, porodica je neutešna. Kumovi tuguju. Pre nego što bilo šta kažem, uvek sam se pitala što si baš mene izabrao, jer si povučen i tih, a ja sasvim suprotno. Sa kim ću, kume, ja da pevam, kada smo najčešće pevali zajedno? Na vašoj poslednjoj slavi ljutio si se što nema muzike, a ja sam htela da se ispričamo i bila sam srećna. Pričali smo i pravili planove, da udamo Zlatu, da oženimo Mihajla. Sve se, kume, prekinulo, sve to ne postoji. Ti si bio moj pevač, za sva vremena, putuj sa anđelima, naš ponosu i neka ti je večna slava", rekla je Zorica Brunclik.

Komemoracija je započela minutom šutnje, ond i  pjesmom "Vjerujem u ljubav"

saban1

"Imao sam sreću da na samom početku svoje karijere upoznam Gordanu. Ja sam možda kralj narodne muzike a ona je sigurno kraljica moga srca", dio je Šabanovog govora kojim je započeta komemoracija.

Šaban će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u 15 časova.

 

 

Ne propustite