PROROČANSTVO NJEMAČKOG VIDOVNJAKA UZDRMALO SVIJET: Treći svjetski rat počet će ubistvom na Balkanu, vidim nekog velikog kako pada...

Aktuelno
PROROČANSTVO NJEMAČKOG VIDOVNJAKA UZDRMALO SVIJET: Treći svjetski rat počet će ubistvom na Balkanu, vidim nekog velikog kako pada...
.

Svi su čuli za Nostradamusa i Baba Vangu i njihova predviđanja, ali je malo poznato da je u Njemačkoj u prvoj polovini 20. vijeka živio Alois Irlmaier. 

O njegovom proročanstvu se ne priča mnogo. 

Alois je 1950. godine predvideo Treći svjetski rat i po njegovim predviđanjima treći svjetski rat je neizbježan i vodiće se na Mediteranu i Bliskom istoku, i ovo područje će biti poprište sukoba velikih svjetskih sila. Prema njegovim predviđanjima, sve će početi ubistvom na Balkanu.

“Svi će pozivati na mir. Odjednom će doći do rata na Bliskom Istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočiće se sa neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta. Međutim, prava iskra biće zapaljena na Balkanu. 

"Dva čovjeka ubiće trećeg visoko pozicioniranog. Oni su plaćeni od strane drugih ljudi. Jedan ubica je mali i taman, a drugi malo viši, svjetlije boje kose. Mislim da će se ovo dogoditi na Balkanu, ali ne mogu potvrditi. Osveta će ubrzo stići preko velike vode.

vidovnjak

Međutim, žuti zmaj izvršiće invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi "Godina uoči rata biće vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći. Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dvije osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vrijeme kada će se to dogoditi", tvrdio je on. 

 

Ne propustite